Autor: mi
Datum objave: 08.02.2019


Hearn: Joshuina pobjeda u Americi samo će borbu s Wilderom učiniti još većom

Eddie Hearn završava poslove oko borbe između Anthonyja Joshue (22-0, 21 KO) i Jarrella Millera (23-0-1, 20 KO).

WBA, WBO, IBF i IBO prvak 1. lipnja u njujorškom Madison Square Gardenu sedmi će put braniti naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.


Iako je Miller neporažen i pobijedio je neke dobre protivnike, smatra se da Britanac neće imati prevelikih problema u američkom debiju.


Njegov promotor Hearn vjeruje da će impresivan nastup u SAD-u dodatno ojačati potencijalnu borbu s Deontayom Wilderom.

"Teško da je Miller veliko ime. Nije to u Americi, a još manje u Britaniji. Ali novčana ponuda Joshui za borbu s njim je ogromna. Ako ne možemo fanovima u Britaniji dati borbu koju žele, ovo je sjajna prilika za proboj na američko tržište. Mislim da će ono što će napraviti tamo biti nevjerojatno."

"To će dodatno ojačati potencijalnu borbu s Wilderom ako pobijedi Furyja u revanšu, a znamo da je borba između Furyja i Joshue ogromna i ovako i onako. Mislim da je ovo sjajn potez za njega i mislim da je to teška borba, zaista mislim tako. Tamo ga čeka novo iskustvo, novi ring, nova komisija i sve te stvari. Neće biti lako."


"Da su se AJ i Wilder borili prošlog rujna u Americi prodali bi između 300 i 400 000 PPV-a. sada bi prodali preko milijun. To je dijelom i Wilderoba zasluga i za to mu odajemo priznanje. sada je na nama da to pojačamo."

"Za nas je bolje da Wilder pobijedi Furyja u revanšu. Tada bi ponuda od 50 milijuna dolara izgledala kao kikiriki."




196
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Deontay Wilder, Jarrell Miller
Najpopularnije
Najnovije