Autor: mi
Datum objave: 05.01.2019


Hearn: Joshua nije ovdje kako bi nabrzinu uzeo koju funtu, cilj mu je ostaviti nešto iza sebe

Osnivač Matchrooma, Barry Hearn, kaže da unatoč brojnim pozivima nije dobio odgovor od Wilderovog tima u vezi borbe s Joshuom.

Očekuje se da će Deontay Wilder odraditi revanš s Tysonom Furyjem umjesto borbe za neospornog prvaka u teškoj kategoriji s WBA, WBO, IBF i IBO prvakom.

Nakon neuspjeha pregovora Amerikanac se okrenuo Furyju i poslije uzbudljive prve borbe u Los Angelesu koja je završila bez pobjednika radi na revanšu s 'Kraljem Cigana'.

"Očajnički bi se voljeli boriti s Deontayom Wilderom na Wembleyu 13. travnja. Opetovano smo mu nudili sve više i više, ne samo garantiranu zaradu već i postotak od zarade" izjavio je Barry Hearn na love Sport radiju.

"Ta borba će donijeti višestruko više nego je ikada zaradio u životu, ali postoji granica koju nećemo prijeći zato jer je AJ A strana. Nažalost moram izvijestiti da ni nakon četiri e-maila i desetaka telefonskih poziva nismo čuli nijedan odgovor od Wilderovog tima."

"Tako da prije ili kasnije shvatite da se možda ne žele baš tako jako boriti s nama. Ali, pretpostavljam i da planiraju revanš s Tysonom Furyjem."


"Vjerujem da je Anthony Joshua za glavu iznad svih drugih teškaša na svijetu. Mislim da je on jedini vjerodostojni svjetski prvak i mislim da će dokazati da je jedan od najvećih teškaša svih vremena, ne sada, ali u sljedećih pet-šest godina. I Anthony Joshua je vrlo inteligentan mladić, on pametno planira svoju budućnost. Mi ne gledamo na brzinu zaraditi koju funtu već nam je cilj ostaviti iza sebe naslijeđe. Mogu ja biti i potpuno u krivu i kad izgubi ja ću to priznati. Ali do sada ga nitko nije pobijedio, je li? Imao je 22 borbe, šest obrana naslova svjetskog prvaka. To je nevjerojatno. Deontay Wilder je imao 40 borbi i od toga jednu ili dvije poštene, ali to je okay."


310
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije