Autor: mi
Datum objave: 07.05.2018


Haye: Uživao sam u svakom trenutku

David Haye kaže da mora pogledati revanš protiv Tonyja Bellewa i razmisliti hoće li nastaviti karijeru.

Uoči revanša govorio je da ako izgubi neće imati drugog izbora no povući se u mirovinu još jednom.

Bivši svjetski prvak u lakoteškoj i teškoj kategoriji u subotu je u Londonu izgledao spreman za oproštaj od najveće pozornice. S 37 godina otpornost na udarce i rad nogu koji ga je proslavio značajno su oslabili i iako je dobio prve dvije runde od onog trenutka kad ga je Bellew pogodio snažnom desnicom u trećoj izgledao je nemoćno. 'Bomber' ga je rušio triput do prekida u petoj rundi.


"Svima smo obećali da će ravanš biti epska borba i unatoč tome što nisam došao do ishoda koji sam želio definitivno smi ispunili očekivanja" objavio je Haye preko Instagrama.


"Hvala svima koji su napunili O2 Arenu, gledali na televiziji ili se slili u svoje lokalne pubove kako bi gledali borbu. Energija uoči meča i dok sam ulazio u arenu u svom rodnom gradu bila je nešto što neću nikada zaboraviti."


"Hvala Tonyju i njegovom timu za odrađen posao s njihove strane. Biti dijelom noći poput ove, biti u epskoj bitci koja je napunila arenu i podijelila boksačke fanove je nešto o čemu sanjate kao dijete."


"Uživao sam u svakom trenutku, od treninga koji paraju pluća, press konferencija, zezanja, ranog spavanja, čistog života i čak i u samom ozljeđivanju. Nikad se ne smijete žaliti ako ste uspjeli ispuniti svoje dječačke snove - pobijedili, izgubili ili remizirali. Ja sam nevjerojatno sretan. Vaše poruke ljubavi i pozitive su neodoljive. Izuzev prirodnog razočaranja zbog poraza i par modrica dobro sam."


"Tony ti si briljantan plesni partner. Razuvjerio si mnoge koji su u tebe sumnjali i nije upitno da si zasluženo pobijedio. Tvoja obitelj, prijatelji i oni pokojni u čije si se sjećanje borio trebali bi biti iznimno pononsi na svog 'Bombardera'. Čestitke šampione."


1051
Kategorije: Boks
Tagovi: David Haye, Tony Bellew
Najpopularnije
Najnovije