Autor: mi
Datum objave: 16.03.2020


Haye: Usyk se preračunao. Bit će prelijepo gledati kako mu Chisora radi ono što je Fury radio Wilderu

Dereck Chisora i David Haye bili su suparnici u ringu, a nakon završetka 'Hayemakerovoe' karijere počeli su poslovnu suradnju.

Haye je nokautirao Chisoru 2012., a prije toga sudjelovali su u poznatom incidentu na press konferenciji nakon Chisorine borbe za naslov svjetskog prvaka s Vitalijem Kličkom kada su se potukli.

Danas Haye je Chisorin menadžer i očekuje da će Londončanin rođen u Zimbabveu 23. svibnja bivšem vladaru cruisewrweighta Oleksandru Usyku prirediti sudar sa stvarnošću.

Ukrajinac je obvezni izazivač WBO prvaku u teškoj kategoriji Anthonyju Joshui i ovime riskira svoj status.

„On je jedan od najboljih lakoteškaša u povijesti koji je prešao u tešku kategoriju u kojoj još ništa nije napravio. Malo ju je iskusio kao amater. Borio se i pobjeđivao neke dobre velike boksače, ali to je bilo u amaterima gdje se radi o distanci, o boksačkim vještinama, prednjim direktima, kretanju” kaže Haye.

„Dereck Chisora neće pokušati nadboksati Uyska. On će ga uvući u borbu pasa od prve sekunde prve runde i ostaje pitanje koliko Usyk može bježati? Ne mislim da će bježati, mislim da je dovoljno hrabar da se nosi s njim i to zato jer misli da je znatno bolji od Chisore. Ali, ono što ne shvaća je da je Dereck potpuno drugačija životinje od bilo koje druge s kojom je bio u ringu.”

„Ne vjerujem da je Usyk do sada bio u tako gruboj i teškoj borbi kao što ga čeka. Malo se preračunao u vezi sposobnosti Derecka Chisore i priredit ćemo ogromno iznenađenje.”

„Mislim da je ovoga puta pogriješio. Ne shvaća kakav je Dereck. Ne shvaća kako je to kad si u ringu s kuglom za rušenje od 120 kila. On ne zna kako je to.”

„On može pokušati replicirati to na sparingu, ali njegov trener neće dozvoliti da mu sparing partneri rade ono što će mu Dereck napraviti s rukavicama od 10 unci u borbi. To će šokirati njegovo tijelo.”

„Bit će to prelijepo za gledati, na isti način na koji je bilo prelijepo gledati što je Tyson Fury napravio Wilderu. Bilo je zapanjujuće gledati nekoga kako dominira dok ste mislili da će biti potpuno obrnuto, a mi ćemo napraviti to isto.”

1839
Kategorije: Boks
Tagovi: Dereck Chisora, David Haye, Oleksandr Usyk
Najpopularnije
Najnovije