Autor: mi
Datum objave: 01.12.2015


Haye: Udarac mi nikad nije bio jači i na žalost po De Morija to je ono što ga čeka

David Haye vraća se boksu 16. siječnja protiv hrvatskog Australca Marka De Morija.

Bivši svjetski prvak u cruiserweightu i teškoj kategoriji otklonio je sve sumnje u vezi ramena koje je zahtijevalo operaciju krajem 2013. kako bi spasio karijeru.

Operirao je desno rame u Njemačkoj nakon ozljede na treningu zbog koje je morao otkazati borbu s Tysonom Furyjem. Liječnici su tada savjetovali londonskom boksaču da je odlazak u mirovinu najbolja opcija. Unatoč početnim strahovima Haye je nastavio rehabilitaciju i vjeruje da je njegovo tijelo ponovno spremno za napore koje zahtijeva teškaški boks najviše razine.

"Više se ne borim s ozljedama. Fokusiram se na svog protivnika, postajem bolji i kompletniji borac. Ranije sam samo pokušavao završiti s treningom a da se ne slomim" rekao je za World Boxing News.


"Ljudi misle da je tako duga stanka loša za mene, tri i pol godine, ali ja sam dao svom tijelu vremena da se oporavi i pomladi. Bit ću svjež zato što nisam primao udarce."

"Imao sam operaciju, ali ta je operacija bila sto posto uspješna i rame je bolje nego prije operacije. To će se pokazati jer sam ja poznat po snazi udarca."


"Što se mene tiče, udarac mi nikad nije bio jači i na žalost po De Morija to je ono što ga čeka."S 35-godina Haye je spreman nadoknaditi izgubljeno vrijeme i cilja na borbe s Tysonom Furyjem, Anthonyjem Joshuom i Deontayom Wilderom. No, 'Kralj cigana' nema nikakvu namjeru boriti se s Hayeom i pružiti mu priliku za dobru zaradu nakon što je ovaj dva puta otkazao njihovu borbu. 


"Radije bih imao dobrovoljnu obranu naslova protiv svog prvog rođaka Hughieja Furyja nego Davida Hayea. Radije bih se borio sa svojim rođakom nego s njim. Hughie bi pružio i puno bolju borbu. On bi bar uzvratio koji udarac" izjavio je Fury o toj temi.Foto: Eveningtime.co.uk

781
Kategorije: Boks
Tagovi: David Haye, Mark De Mori
Najpopularnije
Najnovije