Autor:
Datum objave: 09.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


Haye potpisao s Golden Boy Promotions-om

David Haye, bivši neporaženi svjetski prvak u srednjeteškoj kategoriji nedavno je potpisao ugovor s promocijskom kućom Oscara De La Hoye Golden Boy Promotionsom. Tako je Golden Boy postao ekskluzivni promotor Davida Haye u SAD-u. Golden Boy se također udružio s Hayemaker Promotionsom za borbe koje će se održavati u Velikoj Britaniji.

Haye u želji za naslovom prvaka u teškoj kategoriji je prešao u istoimenu kategoriju. Njegova prva borba pod Golden Boy Promotionsom još nije poznata ali će biti najavljena u bliskoj budućnosti prenosi portal fightnews.com.

Sljedeće četiri borbe imati će ekskluzivan prijenos na Setanta Sports programu u Velikoj Britaniji, a borbe će se održavati u O2 Areni u Londonu. „Moja želja je ostati prvak u teškoj kategoriji, dvostruki svjetski prvak, otići tamo i počistiti tešku kategoriju.“ – izjavio je Haye na Setanti i dodao: „Pojas u teškoj kategoriji drži Wladimir Klitschko. On je prepoznat kao boksač broj jedan u svijetu i upravo želim njega. Nokautirat ću ga uživo na Setanta Sportsu.“

1064
Kategorije: Boks
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije