Autor: mi
Datum objave: 13.11.2019


Haye: Nećemo znati kakav je poraz ostavio trag na Joshui dok ga Ruiz ponovno ne udari u bradu

Nakon završetka karijere u ringu David Haye postao je menadžer svom bivšem protivniku Derecku Chisori.

‘WAR’ je sparirao s Anthonyjem Joshuom za revanš s Andyjem Ruizom

7. prosinca i prenio je dojmove svom menadžeru.


Chisora kaže da Joshua izgleda odlično na sparinzima, ali Haye kaže da to ne mora biti dovoljno i da mu se tijekom revanša mogu vratiti trenuci iz prve borbe i uzrokovati psihološke probleme.

AJ je u prvojj borbi u lipnju u New Yorku prvi rušio Ruiza u trećoj rundi da bi se do isteka te iste runde on našao dvaput na podu. Do prekida u sedmoj rundi Meksikanac ga je rušio ukupno četiri puta.


“Boksači pričaju o flešbekovima i mi nećemo znati kakav je poraz ostavio trag na Joshui dok ga Ruiz ponovno ne udari u bradu” izjavio je bivši svjetski prvak u lakoteškoj i teškoj kategoriji za The Times.

“Mogao bi se vratiti u stanje u kakvom je bio u prvoj borbi. Nakon prvog velikog udarca mogla bi mu zaklecati koljena i sve najave i sav trening lete kroz prozor.”


“Ako izgubi dvaput od tipa kojeg mnogi ne smatraju najboljim u kategoriji čeka ga puno teških mečeva da bi se ponovno uopće vratio u konkurenciju za naslov.”


“Mora uvjerljivo pobijediti. Ruiz je dokazao da ne možete knjigu suditi po koricama, ali ponekad borac dobije prvi veliki ček i izgubi ‘tigrovo oko’ (Eye of the Tiger).”

“Mogao bi pojesti jednu kanticu sladoleda previše u svom Rolls Royceu.”

“Anthony je bolji boksač po tehnici, ali to sam mislio prije prve borbe, Gledao sam i nisam mogao vjerovati svojim očima što vidim. Sve se rasplelo na najgori način za AJ-a. Imao je loš dan u uredu, a to se može dogoditi svakome. Nitko nije očekivao da će se to dogoditi. Sada se samo nadam da će se na revanšu pojaviti pravi AJ.”

1354
Kategorije: Boks
Tagovi: David Haye, Anthony Joshua, Andy Ruiz Jr.
Najpopularnije
Najnovije