Autor: mi
Datum objave: 03.06.2019


Haye: Joshua je pretučen. Nije izgledao kao da se želi boriti

David Haye nije davao nikakve šanse Andyju Ruizu protiv Anthonyja Joshue.

Ostao je šokiran kad je vidio da je Meksikanac pomeo branitelja naslova svjetskog prvaka u teškoj kategoriji i došao do pobjede prekidom u sedmoj rundi.


‘Hayemaker’ je usporedio meč s dvobojem Mikea Tysona Bustera Douglasa 1990. iako to nije dobra usporedba. Iako je Ruiz nepoznat izvan krugova ljudi koji prate boks riječ je o borcu koji je tijesno poražen od Josepha Parkera u borbi za WBO naslov i nikad prije meča s Joshuom nije bio u nokdaunu. Douglas je prije borbe s Tysonom već dva puta bio nokautiran.

"Ovo je vjerojatno najveće iznenađenje otkako je 'Buster' Douglas nokautirao Mikea Tysona. Ovo je bilo neprestano premlaćivanje. Bilo je ludo za vidjeti da je Joshuu sredio netko fizički inferiorniji od njega. Kad ga pogledate ne bi mu dali nikakve šanse, ali pokazao je što je srce" izjavio je Haye za IFL TV.

"On je sljedeća meksička superzvijezda. Canelo ima nešto fanova. Koliko Meksikanaca se može poistovjetiti s Andyjem Ruizom? Pogledajte ga. Morate poštovati takvo srce. Nije došao u dobroj formi i svejedno je obavio posao. Joshua je završio u nokdaunu protiv Vladimira Klička, ali se podigao i završio protivnika. Ovog puta je pretučen. Izgledao je kao da se ne želi boriti. Stavio je ruke na konopce. Nije rekao sucu: Da, nastavit ću i krenuo naprijed. Nisam mogao vjerovati što gledam, ali svakome se dogodi loš dan na posli. Ima priliku to i dokazati, ima klauzulu o revanšu."

592
Kategorije: Boks
Tagovi: David Haye, Anthony Joshua, Andy Ruiz Jr.
Najpopularnije
Najnovije