Autor: Admin
Datum objave: 13.12.2012
Komentari:
5,00


GRAND FIGHT – SIMPLY THE BEST

Oprašta se Siniša Kovačić

Dana 22.12. 2012u dvorani oš Sračinec Fight Club Kovačić i Pit bull gym Sračinec organiziraju borilačku GRAND FIGHT - SIMPLY THE BEST priredbu gdje će borci F.C. Kovačić nastupiti protiv boraca iz Austrije,Mađarske i Švicarske.

 

Na toj priredbi jedan od osnivača i trener u F.C. Kovačić Siniša Kovačić imati će svoj oproštajni meč, odnosno posljednji puta će ući u ring kao borac.Siniša je 24 puta bio prvak Hrvatske u 6 različitih borilačkih disciplina,prvak mediterana u savate boksu, prvak Europe u savate boksu, prvak Europe u Full contactu,interkontinentalni prvak u full contactu,svjetski prvak u kickboxingu - dva puta i svjetski prvak u k1.

 

Njegov protivnik u Sračincu biti će Rocco Cipriano - peterostruki svjetski prvak koji je 2007 god Siniši nanio poraz u vrlo tijesnom meču nakon 12 rundi  upravo za svjetsku titulu u full contactu u Švicarskoj.

 

Na istoj priredbi nastupiti će i Mario Agatić,Jurica Škoranec,Jasmin Škoranec,Tomislav Liber,Dominik Dolenc,Vilson Kuqi,Kelemen,Kostel i Vrbanec.Svoj nastup imati će i mačevalačko društvo "Kensei" iz Varaždina,Varaždinske mažoretkinje, a voditelj priredbe biti će Trpimir Vicković VICKO.

 

Vrata dvorane otvaraju se u 17,00 sati, a početak priredbe je u 18,00h.Cijena karata je 30 kn i moći će se kupiti na ulazu u dvoranu,Fitness centru XXL i caffe bar Zeus u Sračincu.

1799
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije