Autor: mi
Datum objave: 13.09.2018


Golovkin: Vidio sam tragove uboda na Canelovim rukama

Svjetski prvak u srednjoj kategoriji Gennady Golovkin i izazivač Saul Alvarez svečano su ušli u Las Vegas uoči subotnjeg revanša.

Kazahstanac je nastavio plajubu prema Alvarezu. Meksikanac je bio pozitivan na clenbuterol uoči revanša prvotno zakazanog za svibanj i Golovkin to konstantno ističe.


Suspendiran je na šest mjeseci i tvrdi da je nevin, te da je za pozitivan dopinški test kriva konzumacija kontaminirane govedine.


Golovkin je odbacio tu priču kao glupost.

"Ne vjerujem da je za to kriva govedina. Ne vjerujem u njegove priče o kontaminiranom mesu. Farmaceuti su utvrdili da se ne radi o mesu već o dopingu. Te priče su besmislice" izjavio je GGG.

Tvrdi da su mu pokazane fotografije na kojima tvrdi da je vidio ožiljke od igle na Canelovom tijelu.


"Ne možete poreći da su se vidjeli neki tragovi injekcija na njegovim rukama. Očigledni tragovi uboda posvuda. Bicepsi, trbuh, mogli ste vidjeti tragove po cijelom tijelu. Ali, trenutno to je posljednja stvar oko koje brinem. Razmošljam samo o borbi."

Dodao je da se srdačno rastao s Canelom prije izlaska iz ringa nakon prve borbe, ali da se sve promijenilo nakon pada na doping testu.

"Sjećam se da sam mu nakon prve borbe rekao: Hvala ti na borbi, ovo je bila velika borba. Rekao mi je isto. Bilo je vrlo srdačno. Ali, nakon doping skandala sve je postalo užasno."


Foto: HBO Boxing

740
Kategorije: Boks
Tagovi: , Canelo Alvarez
Najpopularnije
Najnovije