Autor: mi
Datum objave: 12.09.2017


Golovkin: U sebi imam meksičke krvi. Ovo je borba Meksikanaca

Ovog vikenda čeka nas okršaj ponajboljih boksača svijeta.

Prvak u srednjoj kategoriji Gennady Golovkin u Las Vegasu ulazi u ring s izazivačem iz Meksika Saulom Alvarezom.


Jedan je Meksikanac, a drugi obožava meksički stil boksa.

"Ovo je više od borbe. Ovo je prava meksička borba. Abel (Sanchez, trener) mi je dao meksički stil. Volim se boriti meksičkim stilom. Volim meksičku hranu i jedem je svaki dan. Okružen sam time. Imam puno prijatelja Meksikanaca. U sebi imam meksičke krvi" rekao je Golovkin uoči borbe u T-Mobile Areni.

"Ozbiljno, jedan udarac će promijeniti borbu... život. Samo jedan udarac. Canelo ima snagu, ima brzinu. On zna mene, ja znam njega. Moj tim ima plan A, B, C i D. Njegov tim također. On je spreman na kratku borbu, na dugu borbu, na sudačku odluku. Ne znam tko će prvi zadati veliki udarac. Ovo nije borba ovo je rat."

"Poštujem Canela zato što je ratnik. Obojica poštujemo sport. Mislim da je ovo savršeno vrijeme za nas. Mislim da je ovo trenutno najveća borba u svijetu boksa. Vrlo sam uzbuđen što ću se napokon boriti u Vegasu, a još sam više uzbuđen što će to biti protiv Canela. Ovo je borba u kojoj svi pobjeđuju. Pobjeđuje boks. Svi vole naš način borbe. Obojica smo opasni borci. U posljednjih nekoliko mečeva Canelo je izgledao dobro. Izgledao je snažno. Canelo je superzvijezda. Ovo je fantastična borba za nas."


632
Kategorije: Boks
Tagovi: , Canelo Alvarez
Najpopularnije
Najnovije