Autor: mi
Datum objave: 09.06.2019


Golovkin: Osjećam se poput novorođenčeta. Spreman sam za Canela

Steve Rolls u Madison Square Gardenu nije uspio učiniti ono što je pošlo za rukom Andyju Ruizu tjedan dana ranije.

Prethodno neporaženi Kanađanin u najvećoj borbi svoje karijere pred više od 12 tisuća gledatelja izgubio je nokautom u četvrtoj rundi od Gennadyja Golovkina.

37-godišnjem Kazahstancu ovo je bio prvi meč od prvog poraza u karijeri prije devet mjeseci od Canela. Ovo mu je također bila prva borba u kojoj ulog nije naslov svjetskog prvaka još od 2010.


"Osjećam se sjajno. Osjećam se poput novorođenčeta. Sada se osjećam potpuno drugačije jer sam se vratio nokautima. Volim nokaute i volim New York. Ovo je bila sjajna večer" izjavio je GGG nakon pobjede.

Kazahstanac je posljednjeg protivnika nokautirao u pretposljednjoj borbi. U svibnju 2018. u drugoj je rundi zaustavio Vanesa Martirosyana. Ovo mu je bila i prva borba pod ugovorom sa streaming servisom DAZN na kojem je i Canelo. Nakon dvije borbe s Canelom o čijim se ishodima još uvijek raspravlja Golovkin je spreman za treći meč.

"Svi znaju. Fanovi znaju koga žele vidjeti za mog idućeg protivnika. Ja sam spreman za rujan. Spreman sam za Canela. Samo ga dovedite. Pitajte ga. Ja sam spreman. Ako želite veliku dramu molim vas recite mu. Spreman sam vratiti veliki drama-šou."


"Vjerujem da ćemo se ponovno boriti zato jer je ovo boks. Ovo je boksački biznis. Zašto ne? Sljedeća borba će biti nevjerojatna. Osjećam se kao narodni prvak. Pojasevi nisu bitni. Želim ga pobijediti, ali pojasevi nisu bitni. Ja sam narodni prvak."

383
Kategorije: Boks
Tagovi: Chris Arreola, , Canelo Alvarez
Najpopularnije
Najnovije