Autor: Boris
Datum objave: 21.01.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


GOLDEN GLOVE

Tigrovi nastupaju na Zlatnoj rukavici u Italiji

Dana 24. i 25. siječnja 2009. Godine u Italiji, u gradu Mareno di Piave, održava se tradicionalno 5. po redu, međunarodno kickboxing natjecanje ZLATNA RUKAVICA, na kojem će nastupiti i veliki tim Tigrova iz Karlovca. Na natjecanju se očekuje nastup oko 1000 natjecatelja iz 15-ak država. Ovo natjecanje je ujedno i otvorenje natjecateljske sezone 2009. za karlovački Tigar.

Za karlovačke Tigrove nastupit će ukupno 36 natjecatelja u pratnji 5 trenera i 7 roditelja.

Treba napomenuti da je trener Zoran Cicvara ove godine tim podijelio na dva dijela.

Prvi dio tima čine pojedinci koji su u protekloj godini osvajali naslove na Svjetskim Prvenstvima, Kupovima, in a prvenstvima Hrvatske. Taj tim sačinjavaju Mihael Javorović, Andreas Hlad, Matej Mlinac, Thomas Valentić, Edis Sušić, Denis Šiljac, Mihael Pavlaković, Karlo Valentić, Luka Mlinac, Robert Basara, Davor Šiljac, Marino Štefanac, Robert Višnjić, Antonio Hodak i Igor Predović od muških, a Lucija Cicvara, Petra Lončar, Petra Miskić, Tena Kunović, Magdalena Grubić, Mateja Kunović i Ana Lojen od ženskih. Siguran sam da se nitko od njih neće vratiti bez odličja, jer su ovog trenutka, bez dileme, među najboljima na svijetu.


Drugi tim sačinjavaju oni natjecatelji koji su tek počeli ozbiljnije se pripremati za velika natjecanja i od njih se apsolutno ne očekuju rezultati. Oni su povedeni na ovo veliko natjecanje, kako bi ih uveli u sustav natjecanja i kako bi ih počeli pripremati za smjenu generacija koja je pred nama. Taj drugi tim sačinjavaju Nino Priljeva, Damir Davidovski, Andrej Penić, Leopold Katalinić, Valentino Žunac, Karlo Kapusović, Karlo Kučan, Mihovil Moškun, Adam Blauhorn, Lara Despot, Evita Lara Brkić, David Lukšić, Lucija Sakoman i Josip Bajac.

Glavnom treneru Zoranu Cicvari pomagat će uz roditelje i pomoćni treneri Milan Valentić, Igor Predović, Ana Lojen i Ivana Gemeri.
1267
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije