Autor: Admin
Datum objave: 07.01.2013
Komentari:
0,00


GLOBALNA EKSPANZIJA SUPERKOMBAT ORGANIZACIJE

SuperKombat starta

SuperKombat se pretvara u jednog od europskih lidera u svijetu kickboxinga, ukoliko ste borac možete vrlo lako postati njihova zvijezda..

 

SuperKombat organizacija je u prošloj godini doživjela svoju najveću ekpanziju otkako postoji. Njihovi eventi se prenose u više od 75 zemalja a trenutno traže borce, trener, suce...

 

Ono što SuperKombat nastoji jest napraviti veliku svjetsku mrežu boraca, trener, menadžera kako bi proizveli buduće borce, nove evente i eliminacijske turnire, SuperKombat WGP series.

 

Catalin Morosanu

 

Najbolji primjer je onaj Eduarda Irimie koji je u Rumunjskoj 2003. godine krenuo s promocijom zvanom Local Kombat a već nakon šest mjeseci je imao medijsku pozornost i veliku gledanost.

 

Koristeći formulu, iz organizacije su izrasli vrhunski borci poput Catalina Morosanua i Benjamina Adegbuyija koji su nakon samo godinu dana treniranja u profesionalnim dvoranama sudjelovali u najboljim svjetskim turnirima.

 

Ukoliko želite biti prepoznati od strane SuperKombat organizacije pošaljite svoj životopis na office@superkombat.com mail adresu.

1416
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing,
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije