Autor: mi
Datum objave: 18.04.2019


Gassiev potpisao za Matchroom, uskoro debitira u teškoj kategoriji

Murat Gassiev (26-1-1NC, 19 KO) potpisao je ugovor s Matchroom Boxingom i diže se u tešku kategoriju.

25-godišnji Rus je bivši IBF i WBA prvak u cruiserweightu. IBF-ov naslov je osvojio pobjedom protiv Denisa Lebedeva, a zatim je nokautom protiv Yuniera Dorticosa u polufinalu WBSS turnira u veljači 2018. došao i do WBA pojasa. Ostao je bez njih u srpnju iste godine kada je u finalu protiv Oleksandra Usyka doživio jedini poraz u karijeri.


Očekuje se da bi 'Iron' debi u teškoj kategoriji mogao odraditi u lipnju.

"Vrlo sam sretan što mogu najaviti početak suradnje između mojih promotora Urala i Warriorsa s Matchroom Boxingom USA i DAZN-om. Siguran sam da će ova suradnja donijeti sjajne rezultate. Želim usrećiti svoje fanove diljem svijeta i ostvariti svoj puni potencijal u uzbudljivoj teškoj kategoriji" objavio je Gassiev.


"Oduševljen sam što mogu poželjeti Muratu dobrodošlicu u tim. S obzirom da je ujedinio nasove u cruiserweighti osjećam da je Murat vrlo uzbudljiv dodatak teškoj kategoriji kojoj se pridružuje u fantastičnom trenutku. Već imamo puno borbi spremnih za njega i ne mogu dočekati da ga uskoro vidim u teškoj kategoriji" izjavio je Eddie Hearn iz Matchrooma.


Foto: TASS


295
Kategorije: Boks
Tagovi: Murat Gassiev
Najpopularnije
Najnovije