Autor: mi
Datum objave: 04.01.2019


Garcia: Ja vodim svoju karijeru na način koji je najbolji za mene, a ne za nekog drugog i neke njegove skrivene planove

Nakon što je zbog spora s Top Rankom izgubio dvije i pol godine karijere Mikey Gracia (39-0, 30 KO) odlučio je da će odlučivati sam o svojoj karijeri.

Taj stav svjetskom prvaku u četiri težinske kategorije omogućuje da sam odlučuje o svojoj sudbini i istovremeno surađuje s moćnim Alom Haymonom, Eddiejem Hearnom iz Matchroom Boxinga, te televizijskim kućama Showtime i FOX.

"Moja iskustva boksača u usponu s Top Rankom su uvijek bila izvrsna. Oni znaju kako razviti karijeru mladog boksača. Znaju kojim ritmom trebaju voditi karijeru kako bi ga doveli do borbe za naslov svjetskog prvaka, kako bi se probili na ljestvicama i takve stvari. Pred kraj razišli smo se iz poslovnih razloga. To je bilo poput braka koji više ne funkcionira. Rastanete se i razvedete. Nakon toga sam se povezao s ljudima koji su mi ponudili pomoć i suradnju."


"Poput Ala Haymona, Richarda Schaefera iz Ring Star Sportsa, Louija DiBelle i Stephena Espinoze. Počeo sam raditi s njima, ali sam zadržao kontrolu nad svojom karijerom. Ja imam kontrolu. Mogu dobiti borbe koje poželim, mogu gurati ideje koje ja želim i voditi svoju karijeru na način koji je najbolji za mene, a ne za nekog drugog i neke njegove skrivene planove, ne za neku kompaniju ili televizijsku kuću. Ja radim ono što je potrebno učiniti za mene, za moju budućnost, za moju karijeru i za moje naslijeđe."

"Svatko može postati mojim partnerom zato jer sam ja i dalje slobodan boksač (free agent). Nisam potpisao ugovor za nikoga, nemam nikakve dugoročne ili kratkoročne dogovore s nijednim promotorom ni kompanijom ni ništa slično. Dobro surađujem s Premier Boxing Championsom, dobro sam surađivao sa Stephenom Espinozom sa Showtimea, a sada radimo s FOX-om" izjavio je 31-godišnji Amerikanac u intervjuu za Tha Boxing Voice.


"Otvoren sam za suardnju sa svima koji iznesu dobru ponudu, dobar posao i dobro partnerstvo. Mogu raditi s bilo kim. I dalje sam u stalnoj vezi s Eddiejem Hearnom, razgovarao sam s Oscarom De La Hoyom. Voljan sam raspravljati o svim opcijama koje imaju smisla za mene i moju karijeru."

Garcia, koji je aktualni WBC-ov prvak u lakoj kategoriji, 16. ožujka podići će se dvije težinske kategorije i u Teksasu će izazvati IBF-ovog prvaka u velteru Errola Spencea (24-0, 21 KO).

Znatno većem 28-godišnjem Spenceu to će biti treća obrana naslova, a posljednjih 11 borbi završio je prekidom.

246
Kategorije: Boks
Tagovi: Mikey Garcia
Najpopularnije
Najnovije