Autor: mi
Datum objave: 02.11.2018


Fury: Žena mi je rekla da sam predebeo da bih se vratio

Tyson Fury kaže da mu je zabranjeno uređivanje Wikipedije nakon što je intervenirao na stranici Vladimira Klička.

Britanac je 2015. iznenađujuće pobijedio Ukrajinca i svrgnuo ga s trona teške katgeorije.
Na pitanje BT Sporta je li istina da je mijenjao Kličkovu stranicu na Wikipediji odgovorio je potvrdno.

 

"Da, to je istina, dok mi nisu zabranili pristup."


"Napravio sam to jer sam želio dokazati da budući da je to javna stranica svatko može napisati što želi. Ako vi želite uređivati moj profil možere. Nikad nisam ništa mijenjao na svom zato jer sam ja pravi (lineal) prvak, ali netko stalno ubacuje da sam umirovljen. Očigledno je da nisam umirovljen. Ja vraćam da sam aktivan, a netko stalno mijenja da sam umirovljen, Netko očito želi da odem u mirovinu."


Fury je tijekom intervjua s Brendanom Schaubom na Showtimeu izjavio da mu je supruga rekla da je predebeo i da zaboravi na povratak.


"Nazvao sam svoju suprugu Paris i rekao joj: Vraćam se. Odgovorila mi je: Ne, ne vraćaš se. Predebeo si."


"Imao sam preko 180 kilograma, a danas sam na 118. Mi u Engleskoj ispijamo pinte piva. To je važna stvar i ja sam ih pio po 20 četiri ili pet puta tjedno. Trbuh mi se razvalio, imao sam krila. Unakažen sam do kraja života, dobio sam strije po cijelom tijelu."


U Big Bearu u Kaliforniji gdje se sprema za dvoboj s WBC-ovim prvakom Deontayom Wilderom nastavio je s ozbiljnim radom.


"U Big Bearu ima tri puta manje zraka. U Big Bearu je sve tri puta teže. Ali, kad se vratite na normalnu nadmorsku visinu možete raditi triput više. Treniram tamo već dva tjedna i umoran sam kao pas, svaki dan. Osjećam da ne mogu odraditi pet rundi jer ne mogu disati, Zato smo htjeli provjeriti jesam li fit ili nisam, Spustili smo se i odradio sam 12 rundi u tempu borca lake kategorije i razvalio sam."


530
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury
Najpopularnije
Najnovije