Autor: mi
Datum objave: 03.10.2018


Fury Wilderu: Ti nisi ni pola čovjeka kakav je Kličko

Tyson Fury odgovorio je na Wilderovu izjavu da njega ne može uzdrmati mentalnim igrama kao što je to radio Vladimiru Kličku.

Ipak, na kraju te priče Fury je bio taj koji se privremeno povukao zbog problema s depresiojom i ovisnošću i do revanša s Ukrajincem nije došlo. Na kraju je izvan ringa izgubio naslove.


“Ti nisi ni pola čovjeka kakav je Kličko. Ti se beskoristan. Kličko je bio svjestki prvak s 25 obrana. Ti si imao sedam probranih propalica. Pobjeđivao si probrane klošare.”

“On ne zna boksati, nokautirao je samo kojekakve klošare, kante koje ne mogu uzvratiti.  Maše kao vjetrenjača i neće tako dohvatiti moju bradu. Kako da dozvolim da me ovaj mršavi, špageti-košarkaš pobijedi? Nisam došao ovdje da me osramoti ovaj žgoljavac” rekao je na press konferenciji u New Yorku.


“Živim u Wilderovoj glavi i ne plaćam stanarinu. Mogu ga natjerati da ustane, da sjedne. Mogu ga natjerati da me voli ili da me mrzi. Uzdrmao sam ga.”

“Vidim čovjeka, žgoljavog, malog čovjeka s dvije ruke poput špageta i dvije noge poput špageta i kad ga udarim u bradu zaplesat će špageti ples.”


“Ovo je njegova dobrodošlica u svijet vrhunskog boksa. Mislim da ne zna što da radi jer nikad prije nije bio u ovakvoj situaciji. Nikad se nije suočio s nekim poput mene, tko priča i priredi veliki šou. Ovo je novo za njega. On zapravo nije imao nijednu veliku, baš veliku borbu.”

“Ja sam imao samo jednu, ali bar sam u toj jednoj iskusio pravi šampionski boks. On to još mora tek iskusiti. Ali, sve te mentalne igre u biti ne znače ništa.”


“Kad ste u ringu kasno je da se predomislite, čeka vas borba u svakom slučaju. Ovo je samo naš način da izrazimo svoje osjećaje jedan prema drugome.”

“Ja sam luđak. Želim rat. Želim mu slomiti rebra. Natjerat ću ovog propalicu da odustane. A ovaj idiot misli da će me pobijediti ili nešto takvo. Vi znate da on radi za mene? Nosi mi torbe.”

“Zadnja stvar, nokautirat ću ovog klošara. Čuli ste to ovdje prvi put.”

Foto: Reuters

720
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije