Autor: mi
Datum objave: 27.11.2019


Fury: Wilder je izgubio svaku rundu protiv 50-godišnjeg starca

Tyson Fury 22. veljače će se, najvjerojatnije u Vegasu, ponovno boriti s Deonrayom Wilderom.

Njihov prvi dvoboj u prosincu prošle godine završio je bez pobjednika. Iako je Britanac tijekom borbe dva puta završavao na podu dojam je da je trebao pobijediti Wildera i postati novi WBC-ov prvak.

Kao i Fury, Luis Ortiz je proteklog vikenda bolje boksao od Amerikanca i dobio skoro sve odboksane runde, ali je Wilderova desnica u sedmoj rundi presudila pobjednika.

Fury nije vidio ništa zabrinjavajuće u novoj Wilderovoj pobjedi nokautom.


“Definitivno nisam impresioniran pobjedom. Bio je užasan. Izgubio je svaku rundu od 50-godišnjeg starca i onda ga nokautirao kad je ovaj usporio. To nije bilo dobro” prokomentirao je Fury.


Britanac je i odmah nakon njegove posljednje borbe rekao da u revanšu protiv njega može pobijediti samo na takav način.


Furyjev trener Ben Davison kaže da njegov boksač mora neutralizirati Wilderovu snagu.

“Kako to učiniti? Definitivno ne na način na koji je Ortiz to učinio. Istina, dobro mu je krenulo, ali onda je postao previše smaouvjeren i ušetao je u njegovu distancu. To je recept za katastrofu. Ortiz je fantastičan borac, ali nije Tyson Fury” izjavio je Davison za Sky Sports.


Na pitanje je li Wilder najjači udarač u povijesti Davison je rekao: “On nije samo najjači udarač u povijesti teške kategorije, već u povijesti boksa. Bez usporedbe. I to je dokazao.”

1435
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije