Autor: mi
Datum objave: 02.10.2018


Fury: Uvjerit ćete se u ovo što govorim kad vidite što ću napraviti ovom idiotu

Tyson Fury i Deontay Wilder nastavljaju promotivnu turneju za meč za naslov WBC-ovog prvaka svijeta.

32-godišnji Amerikanac 1. prosinca u Staples Centeru u Los Angelesu osmi put brani naslov prvaka svijeta u teškoj kategoriji.


Iako ima 39 nokauta iz 40 borbi, Wilder za razliku od većine dominantnih teškaša u ovoj eri, obično u ringu ima oko stotinu kilograma.

Za posljednju obranu WBC-ovog pojasa protiv Luisa Ortiza imao je samo 97 kilograma. ‘Kralj Cigana’ smatra da ga puno manji Amerikanac ne može nokautirati, iako ga je tijekom karijere rušio bivši svjetski prvak u lakoteškoj kategoriji Steve Cunningham. Britanac je za posljednju borbu protiv Francesca Pianete imao 117 kilograma.

“Jedino čemu se radujem je to što ću razbiti zube Deontayu Wilderu. To je to. Svi svjetski, američki i britanski mediji su ovdje. Došli su zbog najveće borbe naše generacije između dvojice neporaženih divova” izjavio je Fury.


“I dobit ćete borbu. Ne brinite, čeka vas poslastica. Nisam raspoložen za zezanje i plesanje po ringu. Kao što sam rekao nijedan čovjek od 95 kilograma na planetu ne može pobijediti Tysona Furyja.”

“Uvjerit ćete se u ovo što govorim kad vidite što ću napraviti ovom idiotu. Udubit ću mu lice. Nije problem. Sedam dana tjedno i dvaput nedjeljom. Da se borimo 30 puta, 30 puta bih pobijedio. Toliko sam siguran u pobjedu protiv Deontaya Wildera. Nema problema.”

Vladimir Kličko je bio dokazani udarač koji me udarao ravno u bradu i nije napravio ništa. Pogađao me teškim udarcima kroz cijelu borbu i nije napravio ništa. Svi ti veliki udarači ne mogu primiti udarac, zato jer pripremaju taj svoj udarac svime što imaju i ostanu širom otvoreni. Sijevne udarac s druge strane i odjednom broje zvijezde. Ne treba mi više borbi. Ako kažem da sam spreman, spreman sam.”

“On živi u nadi i molitvi da sam sjeban zbog dvije i pol godine pauze. Ali nisam. Vratio sam se. Nikad nisam bio brži, snažniji i eksplozivniji. On igra na to da sam imao samo dvije borbe u tri godine, inače ne bi prihvatio ovu borbu. To je jedini razlog zbog kojeg si prihvatio ovu borbu, zato jer misliš da sam gotov. Druškane, nisam gotov. Jedino što je gotovo si ti kad te dohvatim u ringu.”


“Znam kad je netko uplašen, a Deontay Wilder je uplašen. On nema u sebi ono što govori da ima. Osjećam kako mu srce lupa kroz odijelo. Bojažljiv je kad je oko mene, gleda u pod, ne gleda me u oči i takve stvari, čak i kad nismo na pozornici.”
Foto: Andrew Couldridge
980
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije