Autor: mi
Datum objave: 02.12.2018


Fury: Svijet zna da sam dobio ovu borbu

Iako je dva puta završio na podu ringa u Staples Centeru, Tyson Fury (27-0-1, 19 KO) uvjeren je da je učinio dovoljno da ponovno postane svjetski prvak.

'Kralj Cigana' nadboksao je Deontaya Wildera (40-0-1, 39 KO), ali je Amerikanac na domaćem terenu remijem uspio zadržati WBC-ov pojas prvaka teške kategorije.

Suci su meč bodovali 115-111 za Wildera, 113-113 i 114-112 za Furyja, iako je u ringu objavljen rezultat 114-110.


"Na gostujućem smo terenu. Dvaput sam završio u nokdaunu, ali i dalje sam uvjeren da sam pobijedio u ovoj borbi. Totalni sam profesionalac. Otišao sam se u Njemačku boriti s Vladimirom Kličkom i u Ameriku boriti se s Deontayom Wilderom. Neka Bog blagoslovi Ameriku. 'Kralj Cigana' se vratio" izjavio je Fury u ringu nakon borbe.


"Ja sam ono što bi rekli profesionalni sportaš koji voli boksati. Ne znam nikoga na planetu tko se može ovako kretati, Ovaj čovjek je opasan udarač i bio sam u stanju to izbjeći. Svijet zna da sam dobio ovu borbu."


"Nadam se da ste ponosni na mene nakon gotovo tri godine izbivanja iz ringa. Pokazao sam srce i podigao sam se, nije dolazilo u obzir da me nokautira večeras. Došao sam ovdje i borio sam se iz sveg srca."


"Deset tjedana nisam vidio svoju obitelj. Zaslužio sam da neko vrijeme provedem s njima."

"Odradit ćemo revanš sto posto. Mi smo dvojica velikih prvaka. Ja i on smo dvojica najboljih teškaša na svijetu."Foto: Independent.co.uk

646
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije