Autor: mi
Datum objave: 06.11.2019


Fury odgovara Wilderu: Da te se bojim ne bih se već borio s tobom

Deontay Wilder je počeo misliti da Tyson Fury ne želi revanš s njim.

Iako je opći dojam da je Fury trebao pobijediti u prvoj borbi prošlog prosinca i postati novi WBC-ov prvak u teškoj kategoriji, meč je završio bez pobjednika, Wilder je zadržao pojas, a ‘Kralj Cigana’ tijekom borbe dva se puta našao u nokdaunu.

U međuvremenu, Fury je otkazao prvotno zakazani revanš za svibanj zbog potpisa ugovora s promotorom Top Rankom i televizijskom kućom Showtime, a potom ostvario laganu pobjedu protiv Toma Schwarza i vrlo teško izborenu protiv Šveđanina Otta Wallina.

Zatim se okrenuo nastupu za najveću kečersku prmociju WWE u Saudijskoj Arabiji, a uz to je izrazio želju da se bori sa Stipom Miočićem ili Francisom Ngannouom u MMA borbi. Uz to, objavljena je i njegova autobiografija  Behind The Mask.

Sve to navodi Wildera na to da ‘Kralj Cigana’ ne želi ponovno ući u ring s njim.

“Ali on mora imati na umu da je potpisao ugovor. Svi znaju da je pero jače od mača. Morat će snositi posljedice ako se bude htio izvući iz ovoga” izjavio je Wilder.

34-godišnji Amerikanac prvo se u 10. obrani WBC-ovog naslova 23. studenog po drugi put bori s Luisom Ortizom. Ako sve prođe po planu očekuje Furyja vidjeti u ringu u veljači 2020.

Fury je odgovorio putem društvenih mreža.

“Da te se bojim ne bih se već borio s tobom. Morao si me pokrasti i dati mi neodlučen rezultat. Ne znam zašto misliš da se uoće zamaram s tobom. Samo odradi borbu s Ortizom, napravi svoje i prestani koristiti moje ime kako bi dobio na važnosti. Vidimo se 22. veljače da završim što sam počeo. Ovog puta ću te zgaziti klošarčino.”
Foto: Esther Lin

1123
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije