Autor: mi
Datum objave: 04.10.2018


Fury: Nije da mi se Wilder sviđa, ja volim tog čovjeka

Tyson Fury priznao je ono što je dosta očito, da prema Deontayu Wilderu nema neprijateljskih osjećaja.

Dvojica neporaženih teškaša 1. prosinca u Los Angelesu će se boriti za WBC-ov pojas, a sav uvod u kojem je bilo naguravanja i vrijeđanja bila je samo dobra zezancija.

30-godišnji Britanac je i inače dosta omiljen među kolegama, a i Wilder je priznao da mu je u neku ruku neodoljiv.

“Sviđa mi se malo, ali samo malo” rekao je Wilder na press konferenciji u LA-u.

Fury je komplimentiranje podigao na višu razinu.

“Nije da mi se sviđa, ja ga volim. Volim ovog tipa, ali iz nekog razloga mu imam potrebu iščupati te pletenice. Ne znam zašto, ali razmišljam o tome već nekoliko dana. Želim ih samo zgrabiti i iščupati.”

Jim Gray sa Showtimea pitao je Britanca hoće li moći zanemariti poštovanje prema Wilderu kada dođe vrijeme za borbu.

“Čujte, to je borba. Mi možemo raditi sve ovo na pozornici. Mogu hodati tu okolo i govoriti dobro kao bilo tko drugi u ovoj zemlji. Ali, kad zapravo dođe do borbe, to će biti vraška borba. Deontay Wilder je vraški udarač, ja sam vješt boksač. Bit će to epska borba, znate? Kao što sam i rekao ovo je borba za naslijeđe i zaista vjerujem u to. A kada ga pobijedim reći ću mu da me zaposli kao svog publicist zato jer vjerujem da bi ispromovirao Deontaya Wildera to nove titule svjetskog prvaka u rekordnom vremenu.”

“Nema ništa sramotno u porazu od mene zato jer sam ja najveći boksač svoje generacije. I ja ne mogu biti pobijeđen, posebno ne od njega. Ne mislim ništa uvredljivo, ali on, još trojica ili još pedesetorica poput njega nikada ne bi mogli pobijediti ‘Kralja Cigana’. Bilo je već puno, puno boraca poput Deontaya Wildera, ali nikad nije bio nijedan poput Tysona Furyja. Ja to znam jer sam proučavao ovu igru i znam da nije bio još jedan Tyson Fury niti itko sličan.”


"Nevjerojatno, kako čovjek dođe u tuđu zemlju i uzme mu sve navijače. Ja ne trebam Deontaya Wildera on treba mene. Izabrao sam ga kao svoju žrtvu. Ovo će mi biti najlakša borba u karijeri. To sam rekao i za Klička i bio je. Vidio sam ga noakutiranog. Vidio sam kako ga je nokautirao neki mali debeli tip u amaterima kad je Amerika boksala protiv Rusije. ne psotoji video u kojem je netko nokautirao Tysona Furyja."


"Ne zna ni pričati. On bi kao trebao biti karizmatičan. Očekivao sam izazov, ali ovo je lakih 3:0 za mene."

Wilder je također dao do znanja da su sva naguravanja i sve rečeno dio posla.

“Poštujem Tysona Furyja zato jer je on sjajan za tešku kategoriju. Karizmatičan je, vješt s riječima. Kao što vidite imam sjajnog plesnog partnera. Neustrašiv je u ringu i boks mu je u krvi. Dobio je ime po Mikeu Tysonu.  Sve je to sjajno i zato će biti još veće zadovoljstvo kad ga nokautiram. Stoga kažem mu: Dobrodošao u LA. Čini se da je već posjetio neku ljekarnu s medicinskom marihuanom jer mi se čini da ne razumije kad mu kažem da ću ga nokautirati.”
790
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije