Autor: mi
Datum objave: 26.03.2019


Fury: Kad Wilder i Joshua završe bez novca mogu doći nositi mi torbe i čistiti

Tyson Fury 15. lipnja u Las Vegasu će se boriti s Tomom Schwarzom.

Odabir protivnika nije nikoga oduševio s obzirom da je Britanac prethodno prekinuo pregovore za revanš s WBC-ovim prvakom Deontayom Wilderom.

U intervjuu za BT Sport bio je smiješan kao i obično, ali između redaka se da iščitati da i sam Fury vjeruje da će se Wilder prije boriti s Anthonyjem Joshuom nego s njim.


"Deontay je nitko. Budimo realni, bio je nitko prije borbe sa mnom, izgubio je od mene i dalje je nitko. Tako je kako je. Nemam interesa pričati o tom klošaru."


"Joshua je još veći klošar od Wildera. Reći ću vam što mogu s njima dvojicom. Mogu ih zaposliti da mi nose čizme i torbe. Tako da kad uskoro budu totalno razbijeni nakon što se budu međusobno borili i prebijeni završe svoje karijere mogu doći 'Kralju Cigana' i ja ću ih zaposliti. Zato jer, budimo realni, to nisu najpametniji ljudi na svijetu."


"Kad potroše sav novac dat ću im posao, a to će biti vrlo brzo. Kad budu švorc ne brinite ja ću ih zaposliti. Ne brinite. Dovest ću vas ovamo, možete čistiti prilaz. Potpisivati autograme u moje ime, nositi mi torbe, čistiti jastuk, hraniti moje životinje i čistiti za psom, zato jer ćete prije ili kasnije samo za to biti dobri."


Joshua 1. lipnja u New Yorku brani WBA, WBO, IBF i IBO naslove u teškoj kategoriji protiv Jarrella Millera, dok Wilder dva tjedna ranije brani WBC-ov pojas protiv Dominica Breazealea.
816
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Anthony Joshua, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije