Autor: mi
Datum objave: 11.06.2018


Fury: Joshua, Wilder, svi su oni isto sranje kao i Seferi

Nakon više od 920 dana izbivanja Tyson Fury (26-0, 19 KO) vratio se u ring prošlog vikenda u Manchesteru.

Povratak nije protekao po željama ljubitelja boksa jer je njegov protivnik, 30 kilograma lakši Sefer Seferi (23-2, 21 KO) u potpunom  mismatchu predao borbu nakon 4. runde.

Za to vrijeme bilo je vrlo malo borbe, jer su ozibljnije počeli boksati tek u trećoj rundi.

"Tako je kako je. Primio je par teških udaraca i rekao je svom kutu da ga ne šalju u petu rundu. Čuvao sam se za petu, jer sam rekao da ću ga nokautirati u petoj rundi. Bio sam dobro pripremljen i spreman i vrlo sretan svojom izvedbom" rekao je Fury.


"Bit ću bolji sljedeći put. Imat ću više rundi i boriti se s boljim protivnikom. Shvatio sam da su dvije i pol godine izbivanja jako puno. Ovaj put ću svoju karijeru shvatiti vrlo ozbiljno i uživati u svakom trenutku" izjavio je bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji.


"Ako ću biti brutalno iskren, mogao sam ga nokautirati za 10 sekundi. Iskreno, mogao sam ga završiti u prvoj rundi. Ali, što bih dobio time? Dobio sam četiri runde umjesto deset sekundi. Uživao sam. Protivnik je bio prilično nizak, što znači da je bio lagan i brz. On se nije došao boriti. Došao je trčati po ringu i uživati. Nadao sam se većem protivniku, ali ga jednostavno nismo uspjeli pronaći. Uzeli smo Seferija jer je imao dobar skor i čvrstu bradu."


"Malo sam plesao, bacio par udaraca i osjetio kako je to ponovno biti pod svjetlima. Prošlo je dugo vremena. Neću reći da nisam bio nervozan zbog povratka i glavne borbe večeri. Ali, ne bih ništa promijenio. Otići ću kući, pojesti pizzu i vraćam se poslu. Do kraja godine ponovno ću biti svjetski prvak."


Fury vjerojatno cilja na 'regularnog' WBA prvaka Manuela Charra koji prvo krajem rujna mora pobijediti Fresa Oquenda.


Njegov promotor Frank Warren potvrdio je da će sljedeću borbu imati 18. kolovoza u Belfastu na priredbi koju predvodi Carl Frampton.


"Koga god mi dovedu svejedno je. Svi su oni isti. Svi su oni klošari. Wilder, Joshua, Parker - svi su oni govno. Isti su kao i Manuel Sefer ili kako se već zove."Foto: Stacey Verbeek


755
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury
Najpopularnije
Najnovije