Autor: mi
Datum objave: 04.07.2018


Fury: Imao sam sve na svijetu i onda je udarila depresija

Tyson Fury (26-0, 20 KO) kaže da je sretan i motiviran za povratak boksu.

29-godišnji Britanac vratio se na borilište prošlog mjeseca pobijedivši u mismatchu u rodnom Manchesteru Sefera Seferija. To mu je bila prva borba od studenog 2015. kada je u Njemačkoj s trona teške kategorije skinuo Vladimira Klička.

Do revanša nikad nije došlo. Fury je upao u depresiju i okrenuo se kokainu. WBA, WBO, IBF i IBO pojaseve osvojene protiv Ukrajinca morao je predati bez borbe u ringu i ostao je bez boksačke licence.

"Imao sam sve na svijetu" rekao je za BBC.

"Imao sam naslove svjetskog prvaka i pobijedio čovjeka kojeg se nije moglo pobijediti. Ostvario sam sve o čemu sam sanjao, ali dan nakon borbe bio sam totalno depresivan i ostao sam depresivan sljedeće dvije godine."

"Nisam imao nikakva razloga biti depresivan, ali kad bih znao što je činilo da se tako osjećam prestao bih s tim. Ako niste prošli kroz depresiju ne znate o čemu govorim, ali problem je u tome što ne znamo zbog čega smo depresivni."


Za sljedeću borbu 18. kolovoza u Belfastu Fury očekuje boljeg protivnika od Seferija.

"To je bilo razočaravajuće i za mene. Trenirao sam za to šest mjeseci i nadao sam se da će potrajati malo duže."


"Protivnik mi nije važan, jer se samo zagrijavam. Tek se vraćam u ring i pripremam za borbe s Anthonyjem Joshuom i Deontayom Wilderom i bit ću spreman vrlo brzo."

773
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury
Najpopularnije
Najnovije