Autor: mi
Datum objave: 06.03.2018


Fury gubi kile i sparira s Browneom

Tyson Fury posvetio se ozbiljnom radu u dvorani.

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji sprema se za povratak u ring i prvu borbu od studenog 2015. kada je detronizirao Vladimira Klička.


29-godišnji Fury u dvorani Rickyja Hattona u Manchesteru ugostio je na sparingu Lucasa Brownea (25-0, 22 KO). 38-godišnji Australac u Britaniji završava pripreme za borbu za WBC-ov srebrni pojas protiv Dilliana Whytea (22-1, 16 KO) 24. ožujka u Londonu.

"Bila je apsolutna čast dijeliti ring s Tysonom. Poznaje sve trikove u knjizi i zaista me natjerao na razmišljanje. Tako dobro koristi svoj raspon ruku tako da uvijek pokušavate riješiti taj problem. No, imao sam i ja trik ili dva u rukavu" izjavio je Browne nakon sparinga.


"Tyson je potpuni džentlmen. Vrlo se dobro slažemo i on je stvarno čvrsto s obje noge na zemlji. kada se kamere upale onda je druga priča, onda prodaje sebe. Ne mogu dočekati da se vrati usred akcije u teškoj kategoriji."


"Nadam se da ćemo uspjeti ugurati još koji sparing, a zatim selim bazu u London. Tamo ću sparirati s Dereckom Chisorom i Nathanom Gormanom. Sve se lijepo slaže. Nema šanse da Dillian Whyte ima ovakve sparinge. 24. ožujka ću ga gadno ozlijediti."

Browneov trener Rodney Williams bio je impresioniran viđenim: "Ovo je bio ono što ja zovem sparing s mozgom. Prisilio je Lucasa na razmišljanje i rješavanje problema u trenu. Fury se stilski ne bori kao Whyte, ali ovo je bio sparing na vrhunskoj razini i pomoći će Lucasu u pripremama za 24."

Browne je nokautom protiv Ruslana Chagaeva 2016. u Groznom osvojio 'regularni' WBA naslov, ali mu je titula oduzeta nakon pada na doping testu.


Foto: Boxingscene

589
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Lucas Browne
Najpopularnije
Najnovije