Autor: mi
Datum objave: 30.04.2019


Fury: Eddie, najbolje bi bilo da ocu daš još jednu limenku piva i tu zacrvenjenu budalu vratiš u ormar

Nije trebalo dugo da Tyson Fury odgovori Barryju Hearnu.

Osnivač Matchrooma i otac Eddieja Hearna na press konferenciji za borbu između Dilliana Wytea i Oscara Rivasa izrekao je puno toga.

 

Čestitao je Tysonu Furyju na borbi s 93. teškašem svijeta po Boxrec-u Tomom Schwarzom, iako je Nijemac zapravo 37. na njihovoj rang ljestvici i drugi na ljestvici izazivača World Boxing Organizationa.


Uz to, dok je sjedio uz Dilliana Whytea, koji je crnac, govorio je kako je to bilo super u vrijeme dok je on drmao boksom jer su imali robovlasničke ugovore i bili apsolutni gazde, a sada se svom boksaču mora obraćati s gospodine Whyte.


"Eddie, molim te dovedi svog oca u red. Uništava ti posao" rekao je Fury.


"Prvo priča o robovima i prodaji robova dok sjedi uz Dilliana Whytea. Drugo, govori javnosti: Ako vam se ne sviđa ne morate platiti. Sve je na pay per viewu, nije me briga hoćete li platiti ili ne."


"Onda plasira netočne informacije o Tomu Schwarzu iako obojica znamo da je rangiran na drugom mjestu kod WBO-a i u prvih je deset po IBF-u. Eddie, najbolje bi bilo da mu daš još jednu limenku piva i vratiš ga u ormar, tu staru zacrvenjenu budalu."


"Daj mu četiri Stelle i vrati ga gdje mu je mjesto prije nego ti uništi posao. Eddie ti pokušavaš šarmirati sve svojim velikim osmjehom i licem zgodne bitange, ali tvoj otac je došao i sve to zađubrio. Vratio ga u ormar s punom limenkom Stelle."View this post on Instagram

@eddiehearn

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on

891
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Eddie Hearn
Najpopularnije
Najnovije