Autor: mi
Datum objave: 08.07.2019


Fury: Dillian Whyte je vreća za udaranje s nogama

WBC je nedavno bio naredio borbu za obveznog izazivača između Dilliana Whytea i Tysona Furyja.

Jamajčanin je više od godinu i pol dana prvi na WBC-ovoj ljestvici izazivača, ali još nije dobio borbu za naslov. Fury je odbio meč i poručio WBC-u da ne namjerava slušati njihove naredbe i da će svejedno dogovoriti revanš s prvakom Deontayom Wilderom što je i učinio.

Whyte, koji se 20. srpnja u Londonu bori s neporaženim Oscarom Rivasom, prozvao je Furyja zbog toga, a 'Kralj Cigana' mu je odgovorio.

"Dillian Whyte je kuja. Kad te vidim morat ćeš se boriti sa mnom svejedno pičkice. Stalno me naziva kukavicom i što sve ne,  dajte da vidimo tko je kukavica. Vidjet ćemo tko je kukavica, ja nisam kukavica, ti si šljam."

"Prebio sam te u dvorani i usrao si se. Vidjet ćemo još tko je kukavica. Udarao sam ga u glavu stalno u dvorani i nadam se da ću dobiti priliku za to i u ringu."

"Dillian Whyte se ne zna boriti, on je klošar. Nije izdržljiv, ne može primiti udarac i beskoristan je. Ne zna se zapravo boriti. Dillian Whyte je kukavica, nema muda, on je kukavica. Dillian Whyte je vreća za udaranje s nogama"

Fury će sljedeću borbu imati 5. listopada. Rekao je da se nada da će se boriti protiv Jarrella Millera, ali da nije siguran u to s obzirom na njegovu suspenziju zbog pada na doping testu.

Foto: Chris Roberts

819
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Dillian Whyte
Najpopularnije
Najnovije