Autor: dh
Datum objave: 11.01.2021
Komentari:


Francis ljutit na Stipu i UFC: Imam osjećaj da ću zaboraviti kako se bori

Mislim da Stipe želi sve odraditi na svoj način. Ok, to je nešto što svi žele, ali nije na njemu da regulira situaciju u kategoriji - kaže NgannouFrancis Ngannou je vrlo nestrpljiv i svako malo iskoristi priliku kako bi prozvao UFC-ova prvaka Stipu Miočića i vodstvo najjače MMA organizacije. 


Posljednju borbu imao je 9. svibnja kada je nokautom pobijedio Jairzinha Rozenstruika, a u oktogonu je proveo samo 20 sekundi. 


Iako još ništa nije službeno, Francis Ngannou bi trebao biti Miočićev sljedeći suparnik u borbi za naslov prvaka u teškoj kategoriji.

- Bio sam zadovoljan kada je Stipe pobijedio Daniela. Jedina stvar koja mi se ne sviđa u toj trilogiji Miočića i Cormiera jest zadržavanje cijele divizije koja je stala na dvije godine - izjavio je Ngannou.

Kamerunski borac je ljutit što UFC još uvijek nije objavio kad će se boriti protiv Miočića.

- Za sve je kriv UFC, jer dosad nije ništa napravljeno. Zato smo uoči moje posljednje borbe tražili da ona bude za privremeni pojas, kako bismo se barem za nešto borili - rekao je Ngannou i dodao:

- Mislim da Stipe želi sve odraditi na svoj način. Ok, to je nešto što svi žele, ali nije na njemu da regulira situaciju u kategoriji.

U posljednje dvije godine borio se svega dvije i pol minute. Jairzinha Rozenstruika je završio za 20 sekundi, a brz je bio i u tri meča prije toga. 


Sve je završio nokautom u prvoj rundi: Curtis Blaydes (0:45), Cain Velasquez (0:26) i Junior dos Santos (1:11).

- Ponekad imam osjećaj da ću, nastavi li se ovako, zaboraviti kako se bori. U posljednje gotovo pa dvije godine sam se borio dvaput, odnosno jednom godišnje. To nisam očekivao. Imam 34 godine. U najboljim sam godinama i želim se boriti triput godišnje - istaknuo je Francis Ngannou.

282
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Stipe Miočić, Francis Ngannou
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije