Autor: mi
Datum objave: 03.02.2018


Filipi: Još ne vjerujem da sam odradio ovakav meč protiv ovakvog protivnika

Toni Filipi nije mogao poželjeti bolji start karijere u WSB-u.

Zadraski boksač koji će u ožujku napuniti 22 godine sjajnom je izvedbom u Firenci pobijedio velikog amaterskog boksača Clementea Russoa. Nakon pet rundi s bivšim dvostrukim svjetskim prvakom, osvajačem dvije srebrne olimpijske medalje, te europskim prvakom, Filipi je izašao iz ringa kao pobjednik jednoglasnom odlukom sudaca i uz to vratio 35-godišnjem Talijanu koji je prošle godine pobijedio njegovog brata Bepa.

"Još ne vjerujem da sam odradio ovakav meč protiv ovakvog protivnika. Ovo je nešto savršeno, pobijediti Russoa u njegovoj državi pred njegovim navijačima, to je znak da ste odradili stvarno dobar posao i da ste bili bolji. Odlično sam se osjećao tijekom cijelog meča, vrlo brzo sam se opustio i baš sam uživao. Ovo su trenuci koji se ne zaboravljaju.
Hvala treneru Tomi Kadiću na vjernim savjetima i mojim Gladijatorima na svakodnevnoj podršci. Pravi smo tim, odlično treniramo i sve to dolazi na naplatu.

Za kraj hvala i svima vama što me pratite preko malih ekrana i društvenih mreža. Idemo dalje Vitezovi" napisao je Filipi na Facebooku.


Croatian Knightsi poraženi su od Thundera rezultatom 3:2, ali treba reći da je hrvatska momčad isto tako mogla i pobijediti, jer je bodovanje meča između Alekse Markovića i Vincenza Lizzija moglo otići i na drugu stranu.


Hrvatski Vitezovi u drugom kolu 16. veljače gostuju u Britaniji kod British Knightsa.


723
Kategorije: Boks
Tagovi: WSB, Toni Filipi, Croatian Knights
Najpopularnije
Najnovije