Autor: dh
Datum objave: 15.11.2020
Komentari:


Filip Pejić prozvao bivšeg suparnika: Gdje si? Znaš da sam bolji od tebe

Osjećam se trostruko prekrasno, teško se mogu osjećati bolje nego ovog trenutka. Nisam očekivao da ću tako brzo završiti, ali plan je nokautirati suparnika - kaže Nitro

Filip Pejić (15-4-2) trijumfalno se vratio u oktogon. Hrvatski MMA borac je na KSW 56 priredbi pobijedio Sebastiana Rajewskog nokautom u 12 sekundi. 


To je bio drugi najbrži nokaut u povijesti poljske promocije.


- Osjećam se trostruko prekrasno, teško se mogu osjećati bolje nego ovog trenutka. Nisam očekivao da ću tako brzo završiti, ali plan je nokautirati suparnika - kazao je Filip Pejić i dodao:


- Znao sam što radi s rukama i kako se kreće pa smo zbog toga očekivali ovo što se dogodilo, ali ne odmah. Dobro sam se pripremio i znao sam mnogo o njemu. No, nisam znao koliko jako udara, a ne znam niti sada.


Nitro je ovom pobjedom prekinuo niz od dva poraza. Još ne može zaboraviti meč koji je izgubio ovog ljeta protiv Romana Szymanskog.


Pejić je ponovno imao malo vremena za pripremu, ali je za razliku od prethodnog meča, ovaj put bio u punom treningu.


- Za prošlu borbu nisam mogao normalno trenirati, a imao sam samo deset dana za pripremu. No sada sam dobro trenirao i sve je prošlo kako treba - dodao je Pejić i otkrio svoj plan:


- Iduće je KSW borba i još jedna pobjeda. Spreman sam boriti se istog ovog trenutka.

A onda je prozvao svog bivšeg suparnika.


- Roman Szymanski, gdje si? Znaš da sam bolji od tebe. Prebio sam ga s deset dana treninga, samo nisam imao snage da ga završim jer nisam bio spreman. Susrest ćemo se ponovno, zaplesat ćemo opet. Netko će sigurno razgovarati s njim - rekao je Filip Pejić te istaknuo kako će iduće tjedan dobiti drugo dijete.

747
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, , Filip Pejić
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije