Autor: Admin
Datum objave: 05.02.2012
Komentari:
0,00


FILIP HRGOVIĆ UPISAO POBJEDU

Sepu novi poraz

Filip Hrgović i Hrvoje Sep su sinoć zabilježili nastupe u Svjetskoj boksačkoj ligi, Hrgović trijumfirao, Sep ponovno poražen...

 

Boksači Paris Uniteda gostovali su u Olympic Sports Centeru Sehedchi u Baku u Azerbajdžanu gdje su poraženi od domćina Baku Firesa s 3:2. U porazu prošlogodišnjeg pobjednika Svjetske boksačke lige, sudjelovali su i Filip Hrgović i Hrvoje Sep, dvojica hrvatskih boksača.

 

Kod 2:1 za Baku Fires u poluteškoj kateoriji snage su odmjerili Ramazan Mogomedau i Hrvoje Sep. Gotovo sve runde dominirao je Ramazan Magomedau, a Sep je uspio uhvatiti bodove tek u predzadnjoj, četvrtoj rundi kada je ostvario prednost od 10:9. Nažalost, to nije bilo dovoljno i eto Sepu trećeg uzastopnog poraza u Svjetskoj boksačkoj ligi, drugog u ovoj sezoni.

 

U zadnjoj borbi nastupio je teškaš Filip Hrgović. U prošlom je nastupu bio poražen pa je u ovom ušao nabrijan. Njegov protivnik Abdulkadir Abdullayev poveo je u prvoj rundi ali su zato sve ostale završile u korist hrvatskog boksača koji je ovu borbu završio s rezultatom 49:46, 49:46, 49:46.

 

Tako je Hrgović pobrisao gorki okus poraza u prošloj borbi protiv Viktara Zuyeva gdje je po našoj procjeni Hrgović trebao pobjediti ali domaći teren ponekad zna biti presudan. Ovo je osma pobjeda hrvatskom borcu uz dva poraza.

2267
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, WSB, Filip Hrgović, Hrvoje Sep
Komentari
# 2 Dana 05.02.2012 - 18:18 Bokser ... je rekao/la:
Filip je dobro boksao....Sep se previse hvatao s protivnikom,a i ovaj je debil,vise je licilo na hrvanje neg na boks.....
 
# 1 Dana 05.02.2012 - 10:38 Direkt ... je rekao/la:
Bravo Filipe! Da nisi pokraden protiv Zuyeva bio bi drugi u WSB-u. Sada su ti samo važne kvalifikacije za Olimpijadu. Sretno!
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije