Autor: dh
Datum objave: 16.11.2020
Komentari:


Ferguson pronašao suparnika, a ima poruku i za Khabiba

'Glavna borba na UFC 256. Dana, rekao si da je 2020. za mnoge bila s*anje. Hajdemo je ponovno malo popraviti, dajmo im što žele vidjeti. Fanovi to zaslužuju', napisao je Ferguson

Tony Ferguson mogao bi do kraja godine imati još jednu borbu, barem je to njegova želja. 


Naime, javio se 'El Cucuy' te iskazao želju sudjelovati na UFC 256 priredbi koja će se održati 12. prosinca, a dotaknuo se i Khabiba Nurmagomedova.


'Glavna borba na UFC 256. Dana, rekao si da je 2020. za mnoge bila s*anje. Hajdemo je ponovno malo popraviti, dajmo im što žele vidjeti. Fanovi to zaslužuju', napisao je Ferguson na svom Twitteru.


Amerikanac želi borbu protiv svog sunarodnjaka i bivšeg Bellatorovog prvaka Michaela Chandlera koji čeka svoj debi u UFC-u.

'Želim se natjecati, dosta mi je čekanja. Netko treba pogurati priredbe prije kraja godine. Neka se Chandler bori protiv mene u prosinac. Boom, stavite ga ispred mene. Tu sam i čekam', dodao je Ferguson i nastavio:


'Zovu me da se vratim i spasim j*beni šou. Idemo! Moj tim i ja smo spremni i briga me tko će biti s druge strane. Nešto se mora dogoditi i mora se dogoditi u prosincu'.


Usput je spomenuo i Khabiba Nurmagomedova.


'Osim borbe Khabiba i Gaethjea, nisam baš pratio događanja na drugim priredbama. Čestitam Khabibu', istaknuo je Tony Ferguson i zaključio:


'Ali na kraju dana i dalje se želim boriti s njim. Spreman sam učiniti ono što će me čim prije dovesti do tog okršaja, a ako to znači prebiti Chandlera. Idemo onda to učiniti!

121
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Khabib Nurmagomedov
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije