Autor: mi
Datum objave: 05.09.2019


Ferguson: Fanovi neće dozvoliti da nebitni McGregor dobije borbu za naslov prije mene

Dana White još nije odlučio tko će izazvati pobjednika subotnjeg meča za naslov prvaka u lakoj kategoriji između Khabiba Nurmagomedova i Dustina Poiriera.

Sam Nurmagomedov vjeruje da Tony Ferguson (25-3, 15-1 UFC)  zaslužuje borbu za naslov.

35-godišnji Amerikanac je u nizu od 12 uzastopnih pobjeda, držao je privremeni naslov i nakon privatnih problema uspješno se vratio u oktogon u lipnju pobjedom protiv Donalda Cerronea.

'El Cucuy' smatra da je on očit izbor za sljedećeg izazivača, ali svjestan je da bi tu priliku u svakom trenutku mogao dobiti Conor McGregor, najveća MMA zvijezda. UFC bi se iz financijskih razloga lako mogao odlučiti na novi dvoboj Irca i Rusa iako 'Notorious' ne zna za pobjedu od studenog 2016.

No, vjeruje da bi se UFC u tom slučaju suočio s prevelikim bijesom fanova.

„Nema šanse, fanovi to ne bi dozvolili. Otpor bi bio prevelik” izjavio je Ferguson tijekom intervjua s Arielom Helwanijem.

„On se u posljednje vrijeme bori sa starcima (incident u baru, op.a.). Pokušava se boriti s Markom Wahlbergom. Možda je to prava borba za njega. Taj tip ima svoje stvari kojima se bavi, zarađuje novac i ne znam želi li se uopće više boriti, ali to nije moja briga.”


„On je poput bivše djevojke. Gledao sam dok je bio u kobkurenciji za naslov, ali kad je postao nebitan prestao sam se brinuti oko tog tipa. On sad spominje moje ime? Neka odjebe.”1226
Kategorije: MMA
Tagovi: Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije