Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


Fedor najavio borbu

U razgovoru za radio emisiju "No Holds Barred Show" Fedor Emelianenko je najavio svoju iduću borbu i neke druge interesantne informacije.

"Ove godine planiram se boriti još dva ili tri puta. Prva borba će biti 11. travnja, nisam još siguran tko će biti protivnik. Vjerojatno Jeff Monson ili Pedro Rizzo" rekao je Fedor.

Na pitanje da li bi bio spreman na borbu protiv Couturea ove godine, uzevši u obzis svoje sadašnje planove, Fedor je potvrdno odgovorio. "Spreman sam boriti se sa Randyem sada odmah, potpuno neovisno o tome hoću li imati dvije planirane borbe. Mislim da Randy ima nekih problema sa svojom organizacijom."

Za sada izgleda da nije bilo nekih razgovora u Los Angelesu o mogućoj borbi sa Coutureom.  "Našao sam se sa Randyem. Razgovarali smo pomalo osvemu. Uglavnom smo pričali o našim obiteljima i ja sam ga pozvao u Rusiju. Razgovarao sam o tome kako je jednom bio u Rusiji, on je mene pozvao kod sebe." komentirao je Fedor svoj razgovor sa Coutureom.

Jedna od zanimljivijih izjava je bila vezana za gledanje snimaka svojih potivnika prije borbe. Fedor smatra da mu ne treba puno vremena: "Trebam vidjeti svega dvije do tri minute snimki borbe mojih protivnika kako bi mogao razraditi strategiju protiv njega."

1480
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije