Autor: Boris
Datum objave: 20.07.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


FEDOR JAČI, NAJJAČI

Fedor pobjedio Sylviu

Affliction je uspio ono što mnogi nisu, organizacija dovela posljednjeg ruskog vladara, ali ne vladara Ruskim Carstvom nego vladara MMA ringova i kaveza. Fedor Emelianenko ili kako ga mnogi zovu „The Last Emperor“ sinoć je dokazao svima koji su se možda nadali njegovom potonuću da je i dalje broj jedan u svijetu Ultimate fighta. Nakon samo 36 sekundi borbe s bivšim UFC-ovim prvakom u teškoj kategoriji, Amerikancem Timom Sylviom, Rus je spektakularno završio borbu napravivši gušenje s leđa.

36 sekundi bilo je potrebno Fedoru da dokaže svoju kvalitetu. Iako je bilo najava da je ovo Sylvijin meč karijere i da će iznenaditi cijeli svijet jer će skinuti s trona Fedora Emelianenko to se nije dogodilo. Od prve sekunde Fedor je krenuo oštro i napadao Tima, što je rezultiralo pogodcima i rušenjem Sylvie na pod. Fedor je zatim natrčao na njega i nastavio udarati da bi mu naposljetku izvukao polugu na vratu. Sylvia se pokušao izvući ali je stisak bio prejak i nije imao zraka za oporavak.

- Mislim da Fedor nije ljudsko biće – našalio se Tim Sylvia nakon borbe dok se Fedor na to nasmijao.

Fedor je na to odgovorio : - I ja sam čovjek i u ovakvim prilikama budem nervozan.

Kad su spikeri pitali Fedora s kim bi se borio sljedeću borbu, Rus je bez razmišljanja rekao Randy Couture. Da da, isti taj Couture koji je zadnji prvak u UFC-u u teškoj kategoriji i oko kojeg se digla velika prašina. Hoće li Couture pristati na ovaj poziv Fedora još ne znamo ali bi zasigurno mnogi gledatelji i ljubitelji Ultimate fighta htjeli vidjeti ovu dvojicu boraca u kavezu, kao i što bi Hrvati htjeli vidjeti Cro Cop u borbi s Fedorom.

2166
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije