Autor: Boris
Datum objave: 02.12.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


EUROPSKO PRVENSTVO U TAEKWONDO-u

Umag 2009

Sljedeće godine nas očekuje veliko taekwondo Europsko prvenstvo koje će se održati u Umagu...

U organizaciji Hrvatske Udruge Taekwon-do klubova u Umagu od 25. do 30. svibnja se održava Europsko taekwondo prvenstvo. Ovo prvenstvo je 11. Juniorsko, 20. Seniorsko i 3. Veteransko a održava se prema slobodnom načinu – ITF verziji.

Hrvatska Udruga Taekwon-do klubova je domaćinstvo ovog prvenstva dobila na prošlom Europskom prvenstvu u Birminghamu kada je predsjednik ITF organizacije osobno ovlastio nas, kao jedinog legitimnog predstavika ITF taekwodoa u Hrvatskoj, za organizaciju ovog prvenstva. - izjavio je Tomislav Đaković, predsjedik Udruge.

Na prvenstvu se očekuje preko 500ak natjecatelja iz 30 europskih država unutar ITF Saveza, a Hrvatska reprezentacija nastupa s preko 40ak natjecatelja.

Svi sudionici veterani ovog prvenstva moraju imati zvanje majstora, a juniori moraju imati godina u rasponu između 13 i 17 godina, seniori stariji od 18, dok veterani ne smiju biti mlađi od 36 godine. Veterani su također podjeljeni u tri grupe srebrnu, zlatnu i platinastu klasu ovisno o godinama.

Na prvenstvu će nazočiti uvaženi gosti iz ITF federacije, a i drugi poznati ljubitelji ovog sporta.

Natjecanje će se odvijati u tri discipline, borbama, snazi udarca i specijlnoj tehnici.

Euro u Hrvatskoj se bliži a sve informacije možete vidjeti na službenoj stranici Prvenstva koja glasi: www.itf-eurochamps2009.com
1438
Kategorije: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije