Autor: Boris
Datum objave: 31.01.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


EUROPSKO KARATE PRVENSTVO

Anja Palčić zlatna

Na 36. po redu kadetsko-juniorskom prvenstvu Europe i prvom U21, koje se održava u Parizu, kadetkinja iz Ivanić Grada Anja Palčić osvojila je srebrno odličje u kategoriji do 47 kg. Anja je nakon prvog slobodnog kola uvjerljivo slavila redom nad predstavnicama Armenije, Engleske i u polufinalu Turske da bi finalna prepreka, Slovakinja Foldesiova, ipak bila nepremostiva...

Anjino srebro je naša jubilarna stota pojedinačna medalja ostvarena na europskim i svjetskim prvenstvima. Niti jedan sport se ne može pohvaliti tolikim brojem medalja, stoga karatašice i karataši samo naprijed.

Nakon prvog dana završeni su svi nastupi u kadetskoj konkurenciji pa je jedna medalja ipak manje nego smo na to navikli od naših karataša na velikim europskim i svjetskim smotrama. No, već sljedećeg dana na rasporedu su svi pojedinačni nastupi juniorki i juniora, te je za očekivati uspješne vijesti iz Pariza.

Inače, naša je reprezentacija na EP u Pariz otputovala kompletna s ukupno 31 predstavnikom, zastupljenima u 25 pojedinačnih i dvije ekipne kategorije. Pored domaćina Francuske, te Škotske, Slovenije i Turske, najbrojnija smo reprezentacija ovogodišnjeg Europskog prvenstva na kojem nastupa 45 zemalja s ukupno 819 natjecatelja i natjecateljki. Reprezentaciju prati i šest međunarodnih sudaca, osam trenera i službena delegacija.

Izvor: Sportnet.hr
1358
Kategorije: Karate
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije