Autor: Boris
Datum objave: 04.12.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


EURO 2008

KBK Moslavac nastupio na Euru

U Portugalskom gradu Portu točnije pedesetak kilometara udaljenom Guimarasu održano je Europsko seniorsko prvenstvo u kickboxingu za light kontakt, low kick i K-1.

Od 25. do 30. studenog nastupilo je ukupno 447 sportaša iz 31 zemlje a među njima i dvadeset iz Hrvatske. U ukupnom zbroju Hrvatski sportaši osvojili su dva zlata, dva srebra i četri bronce što im je donjelo treće mjesto u low kicku, deveto mjesto u light kontaktu i sedamnaesto mjesto u K-1.

Na ovom natjecanju nastupili su i dvoje članova KBK «MOSLAVAC» iz Popovače. PJETER RADI i MIHAEL BREZINŠČAK svoj nastup imali su u light kontaktu ali nisu uspjeli ostvariti povoljan rezultat izgubivši u prvom kolu europskog prvenstva.


U kategoriji do 63 kg Pjeter Radi za protivnika ima Abdulhamit Dastana iz Turske. Borba je bila neizvjesna do sredine treće runde kada turčin ostvaruje značajniju prednost i uspjeva sačuvati do kraja bodovnu razliku i tako odnjeti pobjedu u ovom meču.Radi je zauzeo poredak od osmog do šesnaestog mjesta.

U kategoriji do 74 kg Mihael Brezinščak gubi prvu borbu od Ive Furrera iz Švicarske. Iako je švicarac vodio Brezinščak okreće rezultat u drugoj rundi u svoju korist ali je ne uspjeva zadržati do kraja meća te u ukupnom poretku zauzima od osmog do šesnestog mjesta.

-Možda sam očekivao i više od svojih športaša ali ovo je trenutno njihov doseg u europskim omjerima i predstoji nam puno rada u klubu da bi se što prije približili vrhu europskog kickboxinga u muškoj konkurenciji. - ističe trener Dražen Šalković koji je ujedno i izbornik za light kontakt Hrvatske kickboxing reprezentacije.
1978
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije