Autor: mi
Datum objave: 11.03.2018


El Bouni protiv Stoice na WFL-ovom turiru

World Fighting League održat će priredbe dan za danom 24. i 25. ožujka.

U subotu je na rasporedu MMA priredba, a u nedjelju je na programu kick boks.

Održat će se 'Wild Card' turnir čiji će se pobjednik pridružiti četvrtfinalistima WFL-ovog turnira u teškoj kategoriji, a to su Fabio Kwasi, Murat Aygun, Levi Rigters, Sam Tevette, Tarik Khbabaez, Andrei Stoica i 'Boy Boy' Martin.


Osmo mjesto pripalo je Melvinu Manhoefu koji je u listopadu prošle godine pobijedio Remyja Bonjaskog, ali je 'No Mercy' oslobodio svoje mjesto najavivši oproštaj od kick boksa.

Za posljednje mjesto na turniru u prvom polufinalu borit će se finalist K-1 Grand Prixa u teškoj kategoriji Ibrahim El Bouni i bivši SuperKombatov prvak Bogdan Stoica, dok drugi polufinalni par čine Fred Sikking i Ricardo Van Den Bos.

Sikking je nastupio i na Final 16-u i prvotno je proglašen pobjednikom borbe s Horaceom Martinom. Iako je bila riječ o prilično izjednačenoj borbi dojam je bio da je Jamajčanin ipak pokazao malo više, a to su na kraju pokazale i sudačke kartice. Naime, jedan sudac greškom je zamijenio kutove i dodijelio pobjedu Sikkingu, iako je Martin i tada trebao biti proglašen pobjednikom. Naknadnom intervencijom rezultat je promijenjen i ipak zaslužniji borac je prošao dalje.


Jamajčanin je Sikkinga pobijedio na bodove i u njihovoj prvoj borbi 2015.

U glavnoj borbi MMA dana 39-godišnji Dion Staring (36-14) bori se s deset godina mlađim Nillsom Van Noordom (17-9-2).

Održat će se i turnir četvorice kojim će WFL okruniti prvog prvaka u lakoj kategoriji. Za pojas se bore Sully Bull, Samir Noory, Pieter Bruist i Brain Lo-A-Njoe.195
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: World Fighting League, Ibrahim El Bouni
Najpopularnije
Najnovije