Autor: Admin
Datum objave: 13.09.2012
Komentari:
0,00


EDUARD IRIMIA K-1 EVENTU U LOS ANGELESU

Bio je to ispit

Prošlog je vikenda održan K-1 US Grand Prix u Los Angelesu, kao gost je pozvan i Eduard Irimia, promotor Superkombata...

 

Edudard Irimia je boravio u LA-u nekoliko dana a dojmovi koje je stekao su više nego dobri. Naime, Irimia je otišao u Los Angeles nekoliko dana prije kako bi vidio logističku stranu organizacije eventa i usporedio je sa svojim iskustvima iz SuperKombata.

 

Uglavnom, K-1 Global event je bio ispit, a Irimia je iznenađen dobrim marketingom kojim je K-1 uspio dovesti čak 7000 gledatelja na event na kojem nisu nastupila velika svjetska imena.

 

 

„Bio sam iznenađen koliko je dobrih stvari K-1 Global uspio napraviti s fightcardom kao što je ovaj. Uzeli su borce s otvorenog treninga na plaži, a da nisu imali borbi u kickboxingu. Za Jarrela Millera vidim veliku karijeru.“ –rekao je Irimia.

 

Prema riječima Irimie K-1 LA je bio odličan trenutak za ponovno predstavljanje sporta Americi, koji smatra da je event bio golemi uspjeh.

 

Jedina zamjerka Irimie je u izboru borbi teškaša, gdje su se srela dvojica veterana i dvojica novopridošlih boraca. Irimia smatra da su trebali staviti nove borce protiv veterana.

1904
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, K-1,
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije