Autor: Admin
Datum objave: 09.06.2010
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


DVIJE SPEKTAKULARNE POBJEDE PITBULLA

Ali i dva poraza

Proteklog su vikenda u slovačkoj Nitri Agron Preteni i Frane Radnić ubilježili dvije spektakularne pobjede na K1 gala reviji.

Fane je slavio prekidom u 2. rundi protiv odličnog i visokog aktualnog prvaka svijeta u savate boksu Francuza Ludovic Milleta.

Preteni je jednoglasnom odlukom sudaca u najboljoj borbi večeri pobjedio također izvrsnog Francuza gorostasnog tučaroša Pacome Assia. Te je digao cjelu dvoranu na noge uz gromoglasno skandiranje te je dio publike ušao na parter tražiti autogram i slikanje uz mladog 19 godišnjeg Pretenija.


Unatoč odličnom nastupu glavnom gradu Gabona- Librevillu dvije hrvatske kickboksačice su poražene, mlada nada Matea Tabak- inače juniorska viceprvakinja Europe pružila je jako dobar meč ali ipak je zasluženo poražena jednoglasnom odlukom sudaca nakon 7 rundi u full contactu od domaće natjecateljice Moulomba Chimene dok je Željana Piteša poražena podijeljenom sudačkom odlukom protiv Edou Nadege Pelagie.

U krcatoj dvorani je i domaća publika pokazala negodovanje zviždanjem zbog rezultata finalnog dvoboja u kojem je Željana imala svoju protivnicu na rubu nokauta u posljednjoj, petoj rundi, nažalost to nije bilo dovoljno da Željana pobijedi i osvoji naslov svjetske WAKO PRO prvakinje u low kicku.

Nakon meča žurno su započeti pregovori za uzvratni meč i obranu naslova svjetske prvakinje koji bi se trebao dogoditi do kraja ove godine u Hrvatskoj, tim svjetske prvakinje već je prihvatio ponudu a o točnom datumu i mjestu održavanja dogovor će uslijediti tijekom slijedećih nekoliko tjedana.
1724
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije