Autor: dh
Datum objave: 13.01.2021
Komentari:


Dvije fantastične borbe na istoj priredbi: Gane - Rozenstruik i Edwards - Chimaev!

Francuski MMA borac trebao se lani u listopadu boriti protiv našeg Ante Delije, ali je meč otkazan, jer je hrvatski borac imao problema s PFL promocijom



Ljubitelji slobodne borbe već u prvim danima nove godine trljaju ruke, jer UFC svakodnevno izbacuje sjajne okršaje koje ćemo uskoro gledati. 


Jedna od njih je dvoboj između dvojice teškaša Ciryla Ganea i Jairzinha Rozenstruika koji bi se trebali boriti 13. ožujka. 


Francuski MMA borac trebao se lani u listopadu boriti protiv našeg Ante Delije, ali je meč otkazan, jer je hrvatski borac imao problema s PFL promocijom. 


Neporaženi Ciryla Gane u borbu ulazi kao sedmi izaziva s UFC-ove ljestvice, a u karijeri je pobijedio sedam mečeva od toga pet nokautom. 


U posljednjoj borbi pobijedio je tehničkim nokautom bivšeg prvaka Juniora dos Santosa. Jairzinho Rozenstruik je na ljestvici izazivača na trećem mjestu koji je u zadnjem okršaju tehničkim nokautom također svladao legendarnog Juniora dos Santosa. 


U karijeri ima 11 pobjeda (10 nokauta) i samo jedan poraz.


Za istu priredbu dogovorena je dugo očekivana borba između Leona Edwards i Khamzata Chimaeva. Njihov meč je dogovoren po treći put nakon što su prethodna dva bila otkazana, jer su se borci zarazili koronavirusom. 


Prvo je Edwards otkazao borbu u prosincu, a onda Chimaev, taj se meč trebao održati ovaj mjesec.


Leon Edwards će u tom okršaju loviti devetu pobjedu u nizu i prvu nakon meča u kojem je 2019. pobijedio Rafaela dos Anjosa. Khamzat  Chimaev je u posljednjem okršaju za samo 17 sekundi pobijedio Geralda Meerschaerta.


83
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije