Autor: Boris
Datum objave: 07.11.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


DRŽAVNO PRVENSTVO

Stanojević prvakinja Hrvatske

Zadnjeg vikenda u prošlom mjesecu u Zagrebu je održano Tehničko taekwondo prvenstvo za 2008 godinu. Organizator natjecanja bio je Hrvatski taekwondo savez, te kao klub domaćin Iceberg Dan Gun. Sve dobne selekcije u WTF i ITF sistemu natjecale su se na 4 borilišta. Na ovom prvenstvu nastupilo je 22 WTF i 14 ITF kluba, te 429 natjecatelja.

Članovi Fortece nastupili su po WTF verziji. U izrazito jakoj konkurenciji od 6 prijavljenih, kući se zasluženo četvero vratilo s medaljama. Nakon par godina Klub je ponovno dobio državnog prvaka.


U kategoriji KB-3, Nadica Stanojević je postala nova prvakinja Hrvatske. Poslije izvrsnog rezultata Marka Telente, koji je prije par godina također bio prvak u konkurenciji kadeta, sada se možemo pohvaliti i s ženskim rezultatom u ovom dobnom uzrastu. Od ostalih učesnika Fortece moramo izdvojiti i rezultate: kadetkinje Lydie Berković ( kategorija KB-3 ), juniorke Darie Margete ( kategorija JB-1 ) i seniora Darka Tasovca ( kategorija SA-2 ), a koji su zasluženo osvojili brončana odličja.

- Raduje me činjenica kako Klub u kontinuitetu postiže odlične rezultate na tehničkim te borbenim natjecanjima i to u svim dobnim uzrastima. Baza kvalitete sasvim je jasno stvorena. Ono što je dalje za raditi jest daljnje unapređivanje rada na svim segmentima taekwondo tehnike, što je osnova u cilju postizanja još boljih rezultata u borbama. – izjavio je trener Šegedin.
2288
Kategorije: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije