Autor: Admin
Datum objave: 28.09.2010
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


DOŠEN PORAZIO TOMASOVIĆA

Rezultati Fight Nighta

Marin Došen borac "Svetog Mateja" pred svojom publikom pobjedio je odlukom sudaca 3:0 Hrvatskog olimpijca Marka Tomasovića iz Splitskog "Pit Bulla". U veoma zanimljivoj borbi presudili su Došenovi Low kickovi te želja za pobjedom.

Marin je odnio čistu pobjedu, sakupio je puno više poena, taktički je bio dobar, fokusiran na borbu,.Sve što smo za pripremu meča dogovorili je napravio,tako da mu je i sam tomasović na kraju čestitao. govori trener Dragan Majkić.


Arhiva

Čistu pobjedu,ponovo deklasiravši Belgijanca Stephana Elonga ručnim i nožnim udarcima u uzvratnom meču u kategoriji -86 kg ostvario je Zoran Majkić.Potvrdivši da mu ova kategorija odgovara

U kategoriji +91 kg Zoran Dorčić je pobjedio u tvrdoj borbi Mađarskog rep rezentativca Matu Zentaiia.Dorčić se vratio na scenu nakon duge ozljede šake.

Viktor Zaman član Spartan Gyma Zagreb potvrio je svoj raskošan talent,pobjedivši tehničkim nokautom u 3 rundi Belgijanca Uriela Albamontea

U kategoriji do 95 kg Mladen Kujundžić član "OFC Opatija" jednoglasnom odlukom sudaca pobjedio jednog od najboljih Bosansko hercegovačkoih boraca iz Banja Luke Denisa Marjanovića. Vrijedna pobjeda Kujundžića ostvarena po K-1 pravilima.

Jure Cesar član PIT 119- Karlovac pobjedio je predajom u 2 rundi domaćeg borca Matiju Capana koji je imao dugu stanku, koja je ostavila traga.

REZULTATI:

MATIJA CAPAN KBK "SVETI MATEJ" - JURE CESAR PIT 119 0 : 2 ( predaja u drugoj rundi)

VIKTOR ZAMAN "SPARTAN GYM" - URIEL ALBAMONTE SHOX GYM 3 : 0 ( TKO u 3 rundi)

MLADEN KUJUNDŽIĆ "OFC OPATIJA" - DENIS MARJANOVIĆ (B.LUKA) 3 :0

ZORAN DORČIĆ KBK "SVETI MATEJ" - MATE ZENTAI PECZ 3:0

ZORAN MAJKIĆ KBK "SVETI MATEJ" - STEPHANE ELONG SHOX GYM 3 : 0

MARIN DOŠEN KBK "SVETI MATEJ" - MARKO TOMASOVIĆ PIT BULL SPLIT 3 : 0
4632
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije