Autor: Boris
Datum objave: 08.11.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


DOBAR START BRAĆE

Boris i Borna krenuli pobjedama

U tijeku je Europsko boksačko prventvo u Liverpoolu, braća Katalinić startali pobjedama..

Nadamo se da Hrvatska Boksačka repka neće završiti u Engleskoj kao i Dinamo, a za to su se već pobrinuli braća Katalinić koji su već u startu odnijeli pobjedu u borbama do 64 i 69 kilograma.

Boris Katalinić je u dvoboju prvog kola kategorije do 64 kilograma svladao Engleza Craiga Dixona s 4:1 u bodovima, a u osmini finala ga čeka dvoboj sa Nijemcem Vjaceslavom Kerberom. Stariji brat Borna startao je pobjedom u kategoriji do 69 kilograma protiv Litavca Jana Romanovskija s uvjerljivih 9:4. U osmini finala Borna ide na Srbina Zorana Mitrovića.

Nažalost Filip Palić je u kategoriji do 60 kilograma izgubio od Bjelorusa Vazgena Safarjanca s 11:7.
Od ostalih hrvatskih boksača u Liverpoolu u prvom kolu kategorije do 75 kilograma Ante Čepo ide na Mađara Istvana Szilyja, a Stjepan Vugdelija u kategoriji do 91 kilograma na Moldavca Mihaela Munteanua.

U superteškoj kategoriji Marko Tomasović u osmini finala boksa s Turčinom Rouziom Ozbekom, a Renato Stojanović do 51 kilograma s Velšaninom Joeom Gageom. Mirsad Ahmeti, nositelj brončanog odličja s prošlog EP-a, slobodan je u prvom kolu kategorije do 57 kilograma, a u osmini finala ga čeka Mađar Gabor Mihaly.
1045
Kategorije: Boks
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije