Autor: mi
Datum objave: 13.01.2020


Dillonu Danisu zabranjen rad u kutu Conora McGregora

Conor McGregor vraća se na borilište ovog vikenda u Las Vegasu borbom s Donaldom Cerroneom.

U kutu mu, za sada, neće biti trening partner i prijatelj Dillon Danis jer još uvijek duguje novce Državi Nevada.


McGregoru će borba s ‘Kaubojem’ biti prva od listopada 2018. kada je poražen submissionom u četvrtoj rundi borbe za naslov UFC-ovog prvaka u lakoj kategoriji od Khabiba Nurmagomedova.

Rus je nakon pobjede iskočio iz kaveza i napao člana McGregorovog tima Dillona Danisa, a u neredima je sudjelovao i sam McGregor koji se potukao s članovima Khabibovog tima. 

Sportska komisija Nevade kaznila je Nurmagomedova 9-mjesečnom suspenzijom i kaznom od čak pola milijuna dolara. Članovi njegovog tima Zubaira Tukhugov i Abubakar Nurmagomedov za svoje sudjelovanje u neredima suspendirani su na godinu dana i kažnjeni s 25 000 dolara.

Conor McGregor kažnjen je sa 6 mjeseci suspenzije i 50 000 dolara, a Danis kaznom od 7 500 dolara koju još nije platio.


Šef Sportske komisije Nevade Bob Bennet izjavio je da 26-godišnji Danis ne može biti u McGregorovom kutu dok ne plati kaznu i da njegov dug nije prema Sportskoj komisiji Nevade, već prema Državi Nevada.

Prema Danisovom viđenju incidenta s Nurmagomedovim on je bio taj koji je jedini zadavao udarce.

“Ne, nije me pogodio. Znate što je smiješno, kad je skočio pred mene i podigao ruke i noge nije znao čime bi me udario. Pitao sam se hoće li me udariti rukom ili nogom. Nekako sam blokirao udarac i pogodio ga desnicom. Sjećam se da je onda krenuo naprijed, a ja sam ga udario aperkatom. Bio je potpuni kaos i svi su dobivali udarce. Policajci su bili na sve strane, a on me nije ni dotaknuo. Sjećam se da sam ga dobro pogodio više puta i sljedeće čega se sjećam je kako se udaljava i bježi od mene. A ja sam ga pokušavao zgrabiti za glavu i udariti aperkatom. Ali bio je potpuni kaos, sve se odvijalo tako brzo.”
Foto: Sports File
328
Kategorije: MMA
Tagovi: Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije