Autor: mi
Datum objave: 11.01.2018


Dillian Whyte protiv Lucasa Brownea

Dillian Whyte (22-1, 16 KO) branit će WBC-ov srebrni pojas 24. ožujka u Londonu protiv bivšeg 'regularnog' WBA prvaka Lucasa Brownea (25-0, 22 KO).

29-godišnji Jamajčanin pojas je osvojio protiv Roberta Heleniusa u posljednjoj borbi u listopadu i novom pobjedom doveo bi se na korak do borbe za naslov svjetskog prvaka po WBC federaciji.


"Njih dvojica se ne mogu podnijeti i mislim da takve situacije izvuku ono najbolje iz Dilliana. Ovo je borba visokog profila koju je već neko vrijeme tražio. On je prvi izazivač po WBC-u i visoko rangiran kod svih drugih federacija. Ako pobijedi u ovoj u sljedećoj će se borbi boriti za naslov svjetskog prvaka" zjavio je Whyteov promotor Eddie Hearn.


Whyte traži ogled s Deontayom Wilderom koji bi u idealnom slučaju donio željeni revanš s Anthonyjem Joshuom.

"Ne mogu dočekati. Mrzim Lucasa Brownea  i želim ga ozlijediti. Rekao je neke gadne stvari i mora platiti za to. Mislim da nije ni htio ovu borbu. Cijelo je vrijeme odugovlačio nakon što smo prihvatili njegove uvjete govoreći da ganja neku borbu u Americi. Do sada je bio više zainteresiran tražiti izgovore nego za borbu. Ne gledam iza Brownea. Fokusiran sam na to da ga prebijem. Ako ga ne nokautiram neću biti sretan. Ako ga pobijedim trebao bih postati obvezni izazivač Deontayu Wilderu" rekao je Whyte.259
Kategorije: Boks
Tagovi: Lucas Browne, Dillian Whyte
Najpopularnije
Najnovije