Autor: Boris
Datum objave: 04.11.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


DIDOVIĆ I ŠEGEDIN

Najbolji u Karlovcu

U izuzetno dobro popunjenoj Sportskoj dvorani Mladost na Rakovcu održano je taekwondo natjecanje za: kadete, juniore i seniore.

1.Hallelujah cup organizirao je Taekwondo klub Karlovac. Za osvajanje odličja borio se 431 natjecatelj iz 53 kluba i 14 država. Taekwondoisti Fortece iz Korčule nastupili su s 8 boraca od čega ih je 7 osvojilo medalje. U izuzetno jakoj konkurenciji plasmane su postigli slijedeći borci: kod kadeta Nadica Stanojević i Anamaria Silić (3.mjesto), Andrea Martinović (2.mjesto), te Mario Didović i Toni Šegedin (1.mjesto), junior Dinko Šegedin (1.mjesto) dok je seniorka Irena Bikić također zasluženo osvojila (1.mjesto).

Mario Didović i Toni Šegedin su u 7 izvrsnih borbi sve svoje protivnike deklasirali, te su i ovom prilikom dokazali kako njihovo pravo vrijeme tek dolazi. Nažalost iako su njihovi prikazi s natjecanja u zadnje vrijeme izvrsni oni još uvijek nemaju plasmane s državnih, odnosno turnira A kategorije. Sukladno prije navedenom realno je ubrzo za očekivatii rezultate i sa ovih natjecanja.


Osim jake konkurencije s ovog turnira za kojeg danas slobodno možemo reći da je uz Croatia open najjači na ovim prostorima, organizator se potrudio na samom kraju priuštiti i spektakl za oči i uši. Naime vrhunski Koreanski majstori taekwondo vještine pred prepunim tribinama prezentirali su demonstraciju od koje je mnogima zastao dah u grlu.

Neki elementi ove demonstracije bili su toliko fascinirajući, pa su se mnogi pitali dali je moguće da jedan čovjek može tako nešto napraviti. Sve u svemu pohvale svima, a naročito organizatoru koji je uložio mnogo truda da ova Sportska manifestacija bude ono što se može slobodnim rječnikom nazvati kompletni taekwondo.
1461
Kategorije: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije